Cześć, miesiąc temu dostałam normalnie miesiączkę tj.7.05. Uprawiam seks bez prezerwatywy, mój chłopak nigdy nie dochodzi we mnie ani płyn sie nie wydostaje w zasadzie to nigdy nie dochodzi.. Od kilku miesięcy sie tak kochamy i zawsze miesiączkę dostaje. W tym miesiącu robiłam to z 2-3. Mam normalne objawy jak przed każda miesiączka, ból piersi, zmiana humoru i przed każda miesiączka pare dni przed pobolewa mnie brzuch. Temperatury nie mam. Okres powinnam dostać dzisiaj 4.06 ale sie stresuje..
1 2015-06-04 10:55:39 Ostatnio edytowany przez Wiewiorka233 (2015-06-04 11:16:32)
Cześć, miesiąc temu dostałam normalnie miesiączkę tj.7.05. Uprawiam seks bez prezerwatywy, mój chłopak nigdy nie dochodzi we mnie ani płyn sie nie wydostaje od kilku miesięcy sie tak kochamy i zawsze miesiączkę dostaje. W tym miesiącu robiłam to z 2-3. Mam normalne objawy jak przed każda miesiączka, ból piersi, zmiana humoru i przed każda miesiączka pare dni przed pobolewa mnie brzuch. Temperatury nie mam. Okres powinnam dostać dzisiaj 4.06 ale sie stresuje..
To się nie stresuj i dostaniesz
. Okres NIE zawsze musi być w określonym dniu o określonej godzinie
.
serio, czasem jak patrzę na takie wpisy dziewczyn, to myślę sobie, ze dobrym rozwiązanie byłby powrót pasów cnoty.