Okres-czy może sie spoznic - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Okres-czy może sie spoznic

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1 Ostatnio edytowany przez Wiewiorka233 (2015-06-04 11:16:32)

Temat: Okres-czy może sie spoznic

Cześć, miesiąc temu dostałam normalnie miesiączkę tj.7.05. Uprawiam seks bez prezerwatywy, mój chłopak nigdy nie dochodzi we mnie ani płyn sie nie wydostaje w zasadzie to nigdy nie dochodzi.. Od kilku miesięcy sie tak kochamy i zawsze miesiączkę dostaje. W tym miesiącu robiłam to z 2-3. Mam normalne objawy jak przed każda miesiączka, ból piersi, zmiana humoru i przed każda miesiączka pare dni przed pobolewa mnie brzuch. Temperatury nie mam. Okres powinnam dostać dzisiaj 4.06 ale sie stresuje..

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Okres-czy może sie spoznic
Wiewiorka233 napisał/a:

Cześć, miesiąc temu dostałam normalnie miesiączkę tj.7.05. Uprawiam seks bez prezerwatywy, mój chłopak nigdy nie dochodzi we mnie ani płyn sie nie wydostaje od kilku miesięcy sie tak kochamy i zawsze miesiączkę dostaje. W tym miesiącu robiłam to z 2-3. Mam normalne objawy jak przed każda miesiączka, ból piersi, zmiana humoru i przed każda miesiączka pare dni przed pobolewa mnie brzuch. Temperatury nie mam. Okres powinnam dostać dzisiaj 4.06 ale sie stresuje..

To się nie stresuj i dostaniesz wink. Okres NIE zawsze musi być w określonym dniu o określonej godzinie wink.

3

Odp: Okres-czy może sie spoznic

serio, czasem jak patrzę na takie wpisy dziewczyn, to myślę sobie, ze dobrym rozwiązanie byłby powrót pasów cnoty.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Okres-czy może sie spoznic

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024