Pierwsze spotkanie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Pierwsze spotkanie

Poznałem przez internet na pierwszy rzut oka dość fajną i sympatyczną dziewczynę, znamy się dość niedługo jedynie przez monitor.

I tutaj nasuwa się pytanie, jak postępować na pierwszym spotkaniu? Nie chodzi mi o regułki bo takie coś znam, tylko ogólnie jak ma wyglądać sytuacja, gdybym znał tą dziewczynę w realu(nie przez sam monitor) to bym ją zaprosił na randkę, ale co w przypadku gdy się jeszcze nie znamy? Nigdy nie byłem w takiej sytuacji, że poznaję się przez internet (mam 17 lat ona też) nie był to żaden portal randkowy.

Więc macie jakieś propozycje? Myślę że pierwsze spotkanie biorąc pod uwagę powyższe fakty, powinno być zwykłą pogawędką gdzieś w parku(lub gdzie indziej?) i dopiero potem można myśleć o chodzeniu ze sobą. Czy dobrze myślę? Jak to może zostać odebrane przez płeć przeciwną? Napiszcie co sądzicie i co według Was powinienem zrobić.

Z góry dzięki. smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pierwsze spotkanie

Nie pierwsza spotkanie wygląda tak jakbyście się poznali gdzieś na żywo.... co to za róznica czy poznaliście się w w internecie, na imprezie, w szkole.. Przenosicie znajomość do reala więc....sam wiesz smile

Z racji wieku (a co za tym idzie sytuacji finansowej) nie musisz jej zabierać na jakąś wielką kolację. Weź od mamy 30 zł i zaproś ją np na lody....

PS:jeśli wiesz jakbyś zaplanował pierwsze spotkanie z dziewczyną poznaną "normalnie" to w dokładnie ten sam sposób zaplanuj spotkanie z dziewczyną z neta.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024