sukienka na wesele - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » sukienka na wesele

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: sukienka na wesele

Witam smile
co sądzicie o czarnej sukience na wesele ?
13 czerwca moja kuzynka bierze ślub i zastanawiam się, czy wypada pójść na wesele w czarnej sukience?
Co o tym sądzicie? smile

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez kasia2303 (2015-06-02 19:08:12)

Odp: sukienka na wesele

Pewnie ze wypada, jak dobrze sie czujesz w tym kolorze to tym bardziej:)

SuperWoMan napisał/a:

Witam smile
co sądzicie o czarnej sukience na wesele ?
13 czerwca moja kuzynka bierze ślub i zastanawiam się, czy wypada pójść na wesele w czarnej sukience?
Co o tym sądzicie? smile

Może wrzucisz fotke tej sukienki? Moja kreacja na wesele tez jest koloru czarnego smile

4

Czarna przejdzie, już odchodzi się od zabobonu, że nie można;) Byle nie w białej;)

5

Sama ostatnio byłam w czarnej i jakoś nikt się temu temu nie dziwił. No może parę starych ciotek coś tam  sobie pogadało, że czarne sukienki to na pogrzeby, a nie na wesela. Myślę, że najważniejsze, to dobrze się czuć, dobrze wyglądać (ale nie lepiej od panny młodej!). Te wszystkie przesądy, zabobony i opinie dotyczące czarnych sukienek na weselu odchodzą powoli do lamusa. Każdy ubiera się tak, jak lubi.

6

Byłam na kilku weselach, poza tym balkon osoby z mojej rodziny rzutuje wprost na kościół więc parę razy też miałam okazję "oglądać" gości weselnych z balkonu i uwierz mi że bywały takie przypadki że połowa kobiet albo i większość miała czarne sukienki z kolorowymi dodatkami albo nawet calkiem na czarno. Wydaje mi się że bierze się to stąd że teraz przeważnie wszystko jest oklepane i jak się nie poszpera po targu albo jakiejś giełdzie tylko kupuje w markowych sklepach to ciężko trafić na coś oryginalnego i dlatego kobiety uciekają w klasykę. A czy wypada to wydaje mi sie że w dzisiejszych czasach mało jest rzeczy które nie wypada. Sama raz wystąpiłam na weselu w czarno białej i nie uważałam tego za nic złego.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » sukienka na wesele

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024