Cześć wszystkim:)
Długo zastanawiałam się czy powinnam pisać na tym forum o swoich problemach ale po przeczytaniu kilkunastu wątków zdecydowałam się zaryzykować.
Moja historia jest nieco banalna jednak mimo wszystko liczę na jakieś porady i wskazówki. Jakiś miesiąc temu zaczęłam nową pracę. Poznałam wiele fajnych osób w tym moją szczególną uwagę przyciągnął jeden z kolegów. Był bardzo miły, otwarty, pomagał przy wprowadzaniu mnie w system pracy i generalnie całkiem ok. W pacy panuje luźna atmosfera i dlatego szybko znaleźliśmy wspólny język.
Minął miesiąc i w ostatnim tygodniu jakoś tak często o nim myślę. Zauważyłam, że zaczyna mnie interesować bardziej niż tylko kolega ( wiem że to strasznie nieprofesjonalne ). Jak pijemy kawę z innymi osobami to mamy mnóstwo tematów, ale kiedy zostajemy sami to mam blokadę i nie wiem co mam mówić. Czasem mam wrażenie że też mu się podobam a czasem, że to ja sama może chcę tak myśleć.
Nic o nim nie wiem... a chyba chciałabym, ale z drugiej strony pracujemy razem. Pomóżcie.