"Rozstanie" jak sobie poradzić? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » "Rozstanie" jak sobie poradzić?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1 Ostatnio edytowany przez sophiexx (2015-05-29 22:28:41)

Temat: "Rozstanie" jak sobie poradzić?

Cześć wszystkim to mój pierwszy post na forum smile

Chcę Wam przedstawić moją historię, bo sama się w tym nie odnajduję, chwilowo nie daję rady.
A więc jestem młodą osobą bo mam 18 lat mój chłopak jest o 7 lat starszy, ma 25lat.
Pierwszy miesiąc znajomości bajka, cudownie nam było, ale zaczęły się kłótnie... ;/ Kłótnie o głupoty, ale zawsze się godziliśmy. Po 4 miesiącach znajomości zamieszkaliśmy razem, kłótnie codziennie, lub co parę dni, z mojej strony płacz, i to zawsze ja walczyłam o ten związek. Podczas kłótni on często zaczynał na mnie krzyczeć , wyzywać mnie od najgorszych, parę razy powiedziałam że to koniec, ale wróciliśmy do siebie. I teraz po 10 miesiącach związku jest tak samo, tylko że z nim już nie mieszkam. Kłótnie, krzyki z jego strony, wyzwiska, kocham go bardzo, ale nie chce z nim być a zarazem chce ale wiem że za parę dni będzie to samo. Nie mam nikogo z kim mogłabym o tym pogadać, przyjaciółki olałam, bo obgadywały mnie za moimi plecami, ze znajomymi kontakt straciłam przez chłopaka.
Boję się zostać sama ;/

Co mam robić? Jak być silną?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: "Rozstanie" jak sobie poradzić?

Hej smile

Glowa do gory. Jestes jeszcze mloda i spokojnie poznasz kogos z kim bedziesz szczesliwa a poki co ty sie meczysz w tym "zwiazku" i Twoj chlopak rowniez. Rozstan sie, odetchnij chwile od zwiazkow a nowa milosc sama do Ciebie przyjdzie smile

3

Jak byc silna? Na to pytanie odpowiedzi nie ma.
Moze najpierw spojrz w lustro, zobacz jaka jestes wartosciowa dziewczyna i zadaj sobie pytanie czy zaslugujesz na takie traktowanie? Ja juz odpowiedz znam, nie zaslugujesz, odetnij sie od niego jest tyle mezczyzn, ktorzy beda Cie szanowac i kochac tylko daj im na to szanse i zostaw tego faceta.
Na zmianie zycia nigdy nie jest za pozno!

Wierze w to, ze Ci sie uda i trzymam kciuki!

4

Co masz robic ?Albo wyzwolic sie z matni chorego zwiazku albo tkwic w tym i dalej cierpiec .Nie zmieni sie -cuda sie NIE ZDARZAJA.Poczytaj sobie na necie o zwiazkach przemocowych,bo Ty wlasnie w takim jestes.Pzdr.

5

Daj sobie z nim spokoj wiem ze ta decyzje moze byc trudna ale lepiej sie rozstac niz sie meczyc. Jestem w twoim wieku i pare miesiecy jestem sama.
Pozdrawiam smile i trzymaj sie smile

6

Dziękuję bardzo za wsparcie, skończyłam już te męki. Jeszcze się odkochać i będzie dobrze, przynajmniej mam taką nadzieje...

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » "Rozstanie" jak sobie poradzić?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024