Tęsknota za kimś.. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Tęsknota za kimś..

Nie wiem czy będę potrafiła opisać to co czuję ale spróbuję..

Czy możliwa jest tęsknota za kimś, z kim nie miało się bliższego kontaktu lecz bardziej sporadyczny? Mam tak.. Pomimo, że miałam sporadyczny kontakt jakiś czas temu, to osoba o której piszę wprost zachwycała mnie swoją radością... Żałuję, że nie zawarłam z tą osobą bliższej znajomości.. Czy to nie dziwne?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Tęsknota za kimś..

Nie, to nie jest dziwne. Pewnie poczułaś, że ta osoba jest dla Ciebie bratnią duszą. Być może byłaś bardzo spragniona tej radości o której piszesz. A czy nie możesz napisać do niej?

3

Kurcze...też tak tęsknię...
Bardzo przejmujące uczucie..

4

takiwiatr napisał/a:

Nie, to nie jest dziwne. Pewnie poczułaś, że ta osoba jest dla Ciebie bratnią duszą. Być może byłaś bardzo spragniona tej radości o której piszesz. A czy nie możesz napisać do niej?

Bardzo chciałabym do tej osoby napisać, ale nie bardzo wiem jak zacząć.. Tak jak napisałam wcześniej nie miałam z tą osobą jakieś większej relacji.

5 Ostatnio edytowany przez strzała (2015-06-28 23:34:45)

Kaśka91 napisał/a:

Nie wiem czy będę potrafiła opisać to co czuję ale spróbuję..

Czy możliwa jest tęsknota za kimś, z kim nie miało się bliższego kontaktu lecz bardziej sporadyczny? Mam tak.. Pomimo, że miałam sporadyczny kontakt jakiś czas temu, to osoba o której piszę wprost zachwycała mnie swoją radością... Żałuję, że nie zawarłam z tą osobą bliższej znajomości.. Czy to nie dziwne?

Zdarza się, że nagle spotykamy na swojej drodze życia osobę, która nawet w krótkiej chwili potrafi wywołac w nas piorunujące wrażenia.
To tak jakby odzywa się w nas nasza podświadomośc.
Zaczynamy dostrzegac w tej drugiej osobie coś, czego nam w życiu bardzo brakuje.

Chociaż wcale nie musi to byc trafione, bo po bliższym poznaniu nasze emocje mogą osłabnąc.

6

Ja czasem sama siebie nie rozumiem. Zależy mi na kimś dla kogo tak naprawdę nic nie znaczę.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024