Radzenie sobie z nieudanymi relacjami z kobietami. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Radzenie sobie z nieudanymi relacjami z kobietami.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

1

Temat: Radzenie sobie z nieudanymi relacjami z kobietami.

Ostatnimi czasy, nie wyszło mi z kilkoma kobietami pod rząd. Z jedną spotkałem się nią aż 5x razy (jak spotkało się aż tyle razy z dziewczyną uznałem, że to jest dobry znak, a okazało się, ze nic z tego nie będzie, sama mi powiedziała,

z następną pisałem przez facebook-a wszystko wskazywało na to, że już spotkam się z nią, super mi się z nią pisało i w pewnym momencie ta sama sytuacja co poprzednio,

po tych dwóch próbowałem z trzecią też stwierdziła to samo, wiedząc, że super się ze mną bawiła, dała mi swój telefon popisałem z nią wymieniłem kilka sms-ów poznaliśmy się w dyskotece, spotkaliśmy się i podobna sytuacja

i tak było jeszcze z trzema następnymi

Przez to wpadłem w dołek psychiczny, przestałem się uśmiechać, wszystko widzę w odcieniach szarości.

Nie wiem co poszło nie tak, czy te dziewczyny były nieodpowiednie, czy emocje, nie chcę w to wnikać i się rozpisywać, ponieważ to jest temat rzeka, tylko chcę wiedzieć jak z powrotem powrócić do swej równowagi emocjonalno - uczuciowej.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Radzenie sobie z nieudanymi relacjami z kobietami.

W ostatnim czasie miałem dwa ostro zryte związki, które wyglądały początkowo na dobrze rokujące. Dobiło, oczywiście, ale co zrobiłem?
1. Nie poddałem się złym emocjom, choć potrafiło skręcać ze złości;
2. Korzystałem z okazji, jakie się nadarzają;
3. Chyba będzie coś z numeru 2, ale zobaczymy jeszcze...

Moja rada: nie poddawać się choćby smutek sie uszami wylewał, olać porażki, ustalić typ kobiet, które cię interesują, jakiś filtr zastosować i działać, ale bez ścisku. Jakiś czas temu nie wierzyłem, że zwykłe zagadanie na korytarzu może być ciekawą szansą. Myliłem się. Polecam.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Radzenie sobie z nieudanymi relacjami z kobietami.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024