czy chce czegoś więcej? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » czy chce czegoś więcej?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: czy chce czegoś więcej?

Witam,
Mam mały problem, ponieważ nie umiem zinterpretować zachowania chłopaka. Mam 18 lat, a on 19. Poznaliśmy się prawie 3 lata temu na obozie, potem przez ten czas nie rozmawialiśmy. Nagle zaczęliśmy snapowac (aaplikacja na której wysyła się zdjecia). Kilka razy zaproponował spotkanie, ale zawsze to była wspólna impreza. W końcu spotkaliśmy się w parku na spacer. Pogadalismy, umówiliśmy na za dwa dni. Spotkaliśmy się, poszliśmy na piwo. Dołączyli do nas jego przyjaciele, ale cały czas zwracał na mnie uwagę i był bardzo miły. Gdy odprowadzal mnie na pociąg,  bardzo nachalnie próbował pocałować. Ja nie należę do tych łatwych dziewczyn i nie chciałam tak szybko i na raz. do tego chłopak był dosyć pijany. Następnego dnia napisał do mnie ze przeprasza, że nie miał ,, na celu jednorazowejednorazowego ogarnięcia się ze mna" i się znów umówiliśmy. Spotkaliśmy się za kilka dni. Pogadalismy, wszystko miło i juz nie próbował się dobierać, tylko objął. Potem przez dwa tygodnie (mMiał wtedy mature) odezwał się raz i to z pytaniem o wakacje. Nie pisał, nie dzwonił, nic. Potem wysłałam mu jakiegoś snapa a on mi na niego, że musimy się spotkać. Umówiliśmy się na niedzielę. W piątek jeszcze pisaliśmy o niedzieli i się mnie pyta co robię i czy nie chciałabym go z kolega przygarnąć, bo mają iść na juwenalia, ale chciałby do nas przyjść.  Powiedziałam mu ze jestem na 18 koleżanki w pubie, ale że może wpaść. I jak go zobaczyłam, to bardzo się zdenerwowalam (ttrochę alkoholu i emocje wzięły gore), że mnie tak olewał przez ten czas i wyszłam ze znajomymi (poszli poszukać czegoś do jedzenia). Po ponad godzinie wracam i widzę że on już na ulicy. Chwilę pogadalismy i mówi, że jego kolega juz dawno poszedł (pprzyszedł z kolega i z kolegi dziewczyna) i ze on tez się zmywa. Rano miałam okropne wyrzuty sumienia, że go tak olalam. Napisałam smsa z przeprosinami. A on coś tam odpisal I potem pisze coa tam ze w niedziele musimy się spotkać. Spotkaliśmy się, pogadalismy i było na prawdę bardzo fajnie. odnioslam wrażenie, że próbował się jakoś otworzyć i wgl słuchał mnie, sporo mówił o sobie. I teraz znów się nie odzywa.
Nie chodzi tu o to, że jest niesmialy.
zastanawiam się czy przypadkiem nie pogrywa sobie ze mną, albo chce tak na raz.
Bo jednak powinnien pisać. A jak ja do niego pisze to wszystko fajnie dopóki on nie urwie rozmowy.
Jak Wam się wydaje, o co może chodzić? ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: czy chce czegoś więcej?

Może on też nie wie o co Tobie chodzi? Było wszystko ok, potem go olałaś, teraz znów piszesz do niego. A może być też tak jak piszesz. Niestety nie dowiesz się tego zanim nie spróbujesz. Może zaryzykuj i zapytaj go wprost, dlaczego tak się zachowuje. Że bardzo miło spędzasz z nim czas i lubisz z nim rozmawiać ale nie wiesz co myśleć o tym urywaniu kontaktu z jego strony.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » czy chce czegoś więcej?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024