Sanepid- Czy może przyjechac do domu na kontrole??? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Sanepid- Czy może przyjechac do domu na kontrole???

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Sanepid- Czy może przyjechac do domu na kontrole???

Witam! mam pytanie czy sanepid przyjezdza na kontrole do prywatnego domu???
Jezeli tak to do jakich chorob???

Pytam Panstwa gdyz mam w domu problem poniewaz moja siostra choruje na gruzlice mieszka ze mna oraz z mlodsza siostra i z 3 letnim dzieckiem. Od 2 tygodni przebywa siostra w szpitalu. Dostalam od niej telefon z informacja abysmy sie przygotowaly na kontrole z sanepidu.
Nie wiem czy mam sie bac i przygotowywac czy tez to olac. Prosze o pomoc!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Sanepid- Czy może przyjechac do domu na kontrole???

Być może chodzi o to, że Sanepid będzie oczekiwał od was przebadania się pod kątem gruźlicy.

3

Ale czego masz się bać? Tak, mogą przyjechać bo gruźlica to choroba zakaźna nieleczona prowadząca do śmierci. Jeżeli siostra jest chora i prątkuje  to mogła was wszystkich pozarażać i badanie jest KONIECZNE! Ty nie masz się bać kontroli sanepidu, tylko tego, że wszyscy w domu możecie mieć gruźlicę! I sama powinnaś się z wszystkimi dziećmi na takie badanie zgłosić, a nie czekać na sanepid.

4

Jestesmy przebadani wszyscy no i jestesmy zarazeni ale nie pradkujemy czy jakos tak.... Ale do domu kontrola z sanepidu????

5

Przyjeżdżają tak, do mojej koleżanki tak przyjechali, sprawdzić co i jak, nie wiem dokładnie jak to wyglądało, ale wiem że byli smile

6 Ostatnio edytowany przez Małpa69 (2015-05-25 04:29:22)

Nie rozumiem boisz się kontroli sanepidu, a nie boisz się śmiertelnej choroby?

Tak może, robią to dla Waszego dobra. Przecież nie dostaniecie grzywny ani nie pójdziecie do więzienia bo jesteście chorzy, co najwyżej was zamkną w szpitalu, ale to dla Waszego dobra tongue

7

tak mogą oczywiście ze tak,

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Sanepid- Czy może przyjechac do domu na kontrole???

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024