co jest dobre na nerwy? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » co jest dobre na nerwy?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: co jest dobre na nerwy?

Cześć! nie radze sobie z nerwami. Jestem mężatką. Mąż ma mnie chyba juz dość:( kłuce sie z nim o byle co. Pracuje w delegacji i za kazdym razem jak nie zadzwoni czy nie odpisze jest masakra z mojej strony. Wyżucam mu wszyskie błedy i wogóle jakis koszmar. Mam też dwoje dzieci... kurcze nie radze sobie tez przy nich z ta złościa. Ja tez pracuje niby wszystko jest. poradzcie mi cos:(

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: co jest dobre na nerwy?

Aktywność fizyczna, siłownia, bieganie, hobby - zmęczenie potrafi uspokoić człowieka, bo jest zwyczajnie wymęczony i nie ma siły na nerwy wink

3

Co byś chciała usłyszeć ? Nie ma jednej cudownej recepty na "nerwy". Bardziej świadome życie, nastawienie na bycie tu i teraz, umiejętność relaksu i dystansu do tego co się dzieje, akceptacja tego, że nic w życiu nie jest pewne, odkrycie pasji, zainteresowań, popracowanie nad pewnością siebie.
I to co napisał przedmówca- aktywność fizyczna rewelacyjnie obniża poziom stresu.
Zatrzymaj się nad tym co czujesz, złość to emocja jak każda inna, coś nam pokazuje, zastanów się co Tobie chce powiedzieć.

4

zioła np. chmiel, melisa, Reiki

5

Najlepszym sposobem na nerwy faktycznie są zioła, a w szczególności marichuanen.. mówię serio.

6

Jeżeli jesteś naprawdę nerwowa to wcale nie muszą ci pomóc zioła czy nawet tabletki ziołowe,czasami trzeba poszukać pomocy u specjalisty np.psychiatry,może okazać się że jesteś na coś chora i dlatego nie dajesz rady z nerwami,osobiście polecam wizyte u lekarza,wtedy on ci przypisze leki które cię uspokoją,bo melisa czy tabletki ziołowe uspakajające bez recepty nie wiele ci pomogą,są to specyfiki dobre jedynie na lekkie nerwy lub pobudzenie.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » co jest dobre na nerwy?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024