mój mąż flirtuje przez gg.. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » mój mąż flirtuje przez gg..

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

Temat: mój mąż flirtuje przez gg..

Mam problem i nie wiem jak z tym walczyć..jestem mężatką od 18 lat..różnie między nami bywało..wybacŻyłem nawet mężowi to czego się nie wybacza! Poznał kobietę przez grę i odbiło mu..zdradził mnie! Wspólnie zawalczyliśmy o nas..było już dobrze..do czasu..mąż flirtuje z kobietami przez gg! Wkręca je ze jest wolny..prosi o ich fotki..pewnie wysyła swoje. Gdy powiedziałam że wiem o wszystkim wypierał się. Jakiś czas temu zepsuł mu się komputer i w trakcie naprawy wyszło że ktoś mu wysłał wirusa przez gg.. Mimo iż wiem że nadal czaruje i Wkręca te naiwne kobiety on uparcie twierdzi że to nie prawda..może ktoś mi podpowie jak z tym walczyć..jak go wyrwać że szponów tego nałogu..kocham go mimo krzywd które zaznałam i ciągle chce walczyć

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: mój mąż flirtuje przez gg..

Czarna .... z tego co widzę, to raczej Ty flirtujesz z innymi mężczyznami przez GG, a nie twój mąż .....

czarna78 napisał/a:

Witam! Mnie oszukał facet na gg! Pisał czule, mówił że jest samotny,że jego ukochana nie żyje. A potem zadzwoniła do mnie owa nieżyjąca i dotego żona! Zwyzywała na czym świat stoi, że rozwalam im małżeństwo i takie tam. Też chciałabym ostrzec przed tym kłamcą inne kobiety ale nie wiem gdzie można to zrobić i jak? Poradzicie coś?

3

busteeeeeed! trolling to sztuka i trzeba umić.

4

wybacżyłem LOOOOOOOOOOOOOL To facet oszust zbanujcie go.

5

Możecie wierzyć lub nie ale mój pierwszy post napisałam bo chciałam zobaczyć czy takie kobiety będą miały poparcie..a tak faktycznie to ja byłam tą którą zadzwoniła z zaświatów!!

6

Wierzcie lub nie ale ten pierwszy post napisałam bo chciałam zobaczyć czy takie kobiety będą miały poparcie..to ja dzwoniłam zza światów..

7

Tłumaczyć się nie powinnam..wiem ale tylko oszukana tak jak ja kobieta mnie zrozumie..nie wiecie jak to jest wariować z bezsilności..

8

czarna78 napisał/a:

Możecie wierzyć lub nie ale mój pierwszy post napisałam bo chciałam zobaczyć czy takie kobiety będą miały poparcie..a tak faktycznie to ja byłam tą którą zadzwoniła z zaświatów!!

Nie wiem po co sprawdzasz reakcję osób na Twoje posty. Szukasz pomocy,czy testujesz? A tak na marginesie...sama do siebie zadzwoniłaś i się zwyzywałaś? Cos kręcisz. Wydaje mi się,że sama flirtujesz na gg,ale piszesz,że Twój facet. Nie jesteś wiarygodna.

9

Przyjmuję twoją wersję. Ale nie mam dobrych wieści. Twój mąż złapał bakcyla, zaznał radości poznawania innych kobiet, flitowania i kto wie czego jeszcze. Nie da sobie teraz tego łatwo zabrać! On wg siebie nic złego nie robi, a adrenalina przy tym bezcenna. Ty mu już takiej nie dasz niestety. Zabierz alkoholikowi wódkę, zobaczysz jakie to łatwe i przyjemne. Dla twojego męża tą wódką są panienki. Podziałać na niego może tylko coś, co drastyczne wyrwie go z błogiego życia tzn. miły domek, miła żonka, miłe flirty zamieni się na coś przeciwnego. Ale patrząc na to co piszesz nie wierze w jakiekolwiek zmiany. Nie podejmiesz ryzyka.
Co do sprawdzania reakcji na babki piszące na gg z facetami. Przenosisz złość, która powinna być skierowana na męża na inne osoby. No wiem, jak na niego byś skierowała to bardzo by bolało i ciężko sobie z tym poradzić ale chociaż zdaj sobie z tego sprawę. A w wyżej pisanej sprawie, jak się czułaś jako żona z zaświatów? Nie trochę poniżona i zeszmacona? No weź, mężusia po główce pogłaskałaś a laski kijem zaczęłaś odganiać? Nie martw się, odgonisz 10 to on kolejnych 15 wyhaczy, nie dasz rady.
Czy on w ogóle ma jakiś dyskomfort z tego powodu? Bo mam wrażenie, że skupiłaś się na "złych" kobietach i walczysz z wiatrakami a mąż w najlepsze, w ciepełku i przy twoim wsparciu rozwija swoje pasje gardząc tobą coraz bardziej.

10

Dziękuję że chociaż Ty mi uwierzyłaś..tak w zupełności masz rację złość skierowała nie w tę stronę..no cóż wolałam sobie tłumaczyć że jak pokaże jaka ze mnie waleczna lwica to on przestanie..muszę przegryźć ten temat może przy pomocy jakiegoś specjalisty..i przede wszystkim odzyskać utraconą godność..

11

udowodniłaś mu czarno na białym, że to robi?

12

czarna78 napisał/a:

Dziękuję że chociaż Ty mi uwierzyłaś..tak w zupełności masz rację złość skierowała nie w tę stronę..no cóż wolałam sobie tłumaczyć że jak pokaże jaka ze mnie waleczna lwica to on przestanie..muszę przegryźć ten temat może przy pomocy jakiegoś specjalisty..i przede wszystkim odzyskać utraconą godność..

No i dobry pomysł z tym specjalistą.
Rozumiem cię, bo ja też kiedyś chciałam facetowi pokazać. Może nie jaka to lwica walcząca jestem ale jak go kocham i ile potrafię w imię tej miłości. Skutek był wręcz odwrotny - chłop miał poczucie, że może mi wyciąć każde świństwo (jak to się mówi nasrać na głowę) a ja i tak będę kochać i wszystko przetrwam. Dopiero jak otrzeźwiałam i zaczęłam myśleć o sobie on się zmienił. Tak więc walka twoja samotna to najgorszy pomysł. On nie dość, że nie doceni to myśli o tobie, żeś durna skoro tak sobie pozwalasz skakać po plecach. I on może wszystko, bo ty i tak wybaczysz a nawet inne obarczysz winą. A on biedny miś dalej robi swoje coraz bardziej przekonany o swojej racji. To już przywilej jego. A wiesz jak trudno odbiera się przywileje. Tak ten mechanizm działa.

13

Oj chciałabym znaleźć w sobie tyle siły! Żadne moje rozmowy nie pomagają nawet jak mówię mu ze wiem dokładnie że nadal to robi a odpowiedź ciągle słyszę te samą..już pokasowałem konta..już nic nie robię..! Chciałbym żeby chociaż odrobinkę poczuł to co ja..poprostu muszę tak jak piszesz zająć się sobą swoim życiem poczuć się piękna i wartościowa, żeby moje dzieci widziały we mnie kobietę na poziomie a nie zamartwijącego się babola..trzymajcie za mnie kciuki a mój mąż niech zobaczy co traci w imię fotek i chwili lekko podniesionej adrenaliny! Ehh jeszcze mu się podniesie jak go kopnę w zad!

14

Położyłam się wczoraj wieczorem po pracy..niestety pracowałam w niedzielę..obok mojego męża, który prawie cały dzień spędził sam w domu bo dzieci wyskoczyły gdzieś sobie..i tak bardzo chciałam się do niego przytulić..lecz sama myśl o tym jak zabawiał się przy komputerze powodowała obrzydzenie..  Nie umiem zapomnieć..

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » mój mąż flirtuje przez gg..

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024