Czy miałyście do czynienia z farbą do włosów 3D? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » Czy miałyście do czynienia z farbą do włosów 3D?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1

Temat: Czy miałyście do czynienia z farbą do włosów 3D?

Cześć dziewczyny,chcę się dowiedzieć o Waszych doświadczeniach z farbą do włosów 3D. Czy dobra jest? Jesteście zadowolone? Mam taką farbę,ale nie wiem czy zaryzykować. smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy miałyście do czynienia z farbą do włosów 3D?

Witam.

Farba do włosów 3D?
Aż się zachłysnęłam:)

3

Bardziej chwyt marketingowy

4

Pierwsze słysze wink i niby jak to wygląda/działa? xd

5

fajna nazwa, aż mnie zaciekawiło i muszę popatrzeć w sklepach. Nie słyszałam o takiej farbie. Daj znać jak się zafarbisz i napisz  czy jesteś zadowolona i czy efekt lepszy od zwykłej farby..

6

Słyszałam i również jestem ciekawa efektów;)

7

Ja wiem tyle, że mnie jedna farba 3D tak uczuliła, że mało nie zeszłam na tamten świat,  musiałam ściać prawie całe włosy, bo było ich za dużo by ze wszystkich usuwać te cholerną farbę, na szczęście troche zostawiłam na górze, by nie być łysa, i taki był finał TRZY- DE. sad(((

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » Czy miałyście do czynienia z farbą do włosów 3D?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024