Czy to zapalenie ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Czy to zapalenie ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: Czy to zapalenie ?

Witam mam dość nietypowy problem , bądź typowy. Byłam z chłopakiem nas morzem dwa tyg temu. Po odbyciu stosunku w sobotę poczulam nacisk na pęcherz. Klucie oraz czestomocz. Do tego zaczęło mnie swedziec strasznie w miejscach intymnych oraz mój śluz był brązowo żółty ? . Poszlam do ginekologa dostalam tabletki diclac 100 w czopkach oraz macmiror 500 globulki. myślałam ze to rzesiskowica bo ma identyczne objawy i myslalam ze po globulkach przejdzie wiec nie robilam badan moczu.   Biorę juz 10 dni i swędzenie ustalo ale cały czas chodze do toalety. Nic nie piecze ale wstając z krzesla czuje ostre klucie i bol jakby w pecherzu. Do tego bola mnie plecy na dole . cały czas klucie po obu stronach jakby w jajnikach. Od dwóch tygodni nie ustępuje. Juz mam dość. Jakiś miesiąc temu miałam podobnie i robilam USG i było ok .   w badaniu moczu byly drobne bakterie Dostalam wtedy cipronex i przeszło. Pójdę chyba do rodzinnego i zrobię badania moczu bo chyba umrę.  Najgorzej ze sobie nawkrecalam cos i mam dola hmm

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy to zapalenie ?

Możesz cierpiec na zapalenie przydatków.Zgłoś sie do innego ginekologa.Badanie moczu i USG jamy brzucha nie zaszkodzi.Z pewnością nie jest to nic poważnego.

3 Ostatnio edytowany przez Małpa69 (2015-05-17 00:23:20)

zemstajestslodka napisał/a:

myślałam ze to rzesiskowica

I zdiagnozowałaś sobie rzęsistkowice bez badań? Świetnie.

Idź do lekarza rodzinnego opisz objawy, niech skieruje Cię na badanie moczu ogólne + posiew. Idź także do ginekologa i niech zrobi Ci wymaz i nie wystawiaj sobie sama diagnozy skąd bez badań możesz wiedzieć że to akurat rzęsistek?

Arlena Ty też mogłabyś zastanowić się co piszesz, bo równie dobrze to może być pierdoła jak i może być coś poważnego, jestem strasznie ciekawa na jakiej podstawie wysnuwasz takie wnioski? Od tego jest lekarz, bez badań nie można powiedzieć czy coś jest poważne czy nie ani stwierdzić co to jest.

I tak właśnie zrobię bo nic innego mi nie zostaje. Przydatki raczej nie bo ginekolog mówiła ze jajniki SA w porządku. Jutro niedziela jakoś się przemecze w pracy a w pon od razu lece do lekarza bo nie ma żartów. Mam nadzieje ze to nic poważniejszego.

5

Małpa69, wyraznie napisałm, że ma zrobic badania i udac sie do innego lekarza.Straszenie kogoś, powazna chorobą jest nieodpowiedzialne. Zemsta, nie obawiaj się, jak napisałm, to z pewnoscia nie jest nic powaznego, ale lekarz jest potrzebny.

6

Nieodpowiedzialne to jest mówienie że to nie jest coś poważnego kiedy NIE MASZ POJĘCIA CO JEJ MOŻE DOLEGAĆ, skończyłaś studia medyczne? Masz jej wyniki badań? NIE.

Zemsta istnieje duże prawdopodobieństwo że to nie jest nic poważnego, natomiast pewności nie ma i absolutnie nie słuchaj takich bzdur i pilnie idź do lekarza.

7

Tutaj na forum nie otrzymasz leków. Idź do innego lekarza i opisz wszystkie objawy. A przy seksie Twój partner musi sie zabezpieczać,bo jak widać choroby się też przenosi tą drogą, anie tylko ciązę.

Zabezpiecza się. smile zawsze wink bo ja mam fiola na tym punkcie.  I do tego jego teraz wysylam do lekarza na przebadanie  smile

9

Tak oboje powinniście się przebadać, mi kiedyś przypadkiem wyszła na badaniach chlamydioza (nie miałam żadnych objawów) oboje dostaliśmy leki.

Dodam jeszcze ze zauwazylam ze jak się wysikam to mój mocz jest metny i cos w nim pływa jakby pyłki albo paprochy.. (Cos w stylu rozlanego paliwa w kałuży) Nie wiem czy to cos w moczu czy ta globulka rozpuszczona macmirror wypływa razem z tym i dlatego tak się dzieje? Miał ktoś cos podobnie?

Witam mialam bakterie w moczu,  dostalam antybiotyk Xorimax 500 i niby bakteri nie ma ale caly czas czuje dyskomfort i bol przy koncu sikania i jakbym caly brzuch miala wrazliwy.. bylam dzis u lekarza z wynikiem posiewu ,bo kazal zrobic i wszystko ok, mocz wyleczony. Dostalam tabletki Rowatinex ,bo stwierdzil ,ze to cos z cewka moczową i ze mam isc do gin.. Faszeruje sie tabletkami juz miesiac..masakra. Mam nadzieje ze niedlugo ten koszmar sie skonczy ! hmm

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Czy to zapalenie ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024