Czy odrzuciłyście kiedyś zaręczyny? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy odrzuciłyście kiedyś zaręczyny?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Czy odrzuciłyście kiedyś zaręczyny?

Jeśli tak, to dlaczego, co się stało?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy odrzuciłyście kiedyś zaręczyny?

nie odrzuciłam, ale odrzuciłabym każde, bo nie uznaję ślubu wink

3

Damroka, a pytasz tak po prostu bez powodu czy coś się stało w Twoim życiu?

4

ja nie odrzuciłam, bo brałam ślub z mężczyzna, którego kochałam i wiedzielismy oboje, że to jest ten czas i oboje chcieliśmy

5

Ja odrzuciła. Było dla mnie za wcześnie na takie kroki. No i nie byłam pewna czy naprawde kocham. Szybko potem się rozstalismy. Choć był bardzo dobrym człowiekiem nie potrafiłam go pokochać. Teraz jestem z kimś kogo kocham i nie odrzuce.

6

Jeżeli się kogoś kocha, to dlaczego odrzucać zaręczyny? Odrzucenie następuje wtedy kiedy nie jest się pewnym czy chce się spędzić całe życie z tą drugą osobą albo po prostu ze strachu. Nie trzeba się niczego bać, bo zaręczyny to tylko etap, dopiero przy organizowaniu ślubu zaczynają się problemy.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy odrzuciłyście kiedyś zaręczyny?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024