Bulimia: postawy rodziców a moje kompetencje - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Bulimia: postawy rodziców a moje kompetencje

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1 Ostatnio edytowany przez Wiosna_88 (2015-05-05 21:08:04)

Temat: Bulimia: postawy rodziców a moje kompetencje

Witam serdecznie,

Chcąc bliżej zrozumieć problem bulimii podjęłam się ciekawych badań dotyczących psychospołecznego funkcjonowania kobiet bulimią. Mają one na celu zbadanie związku postaw rodzicielskich z kompetencjami społecznymi dziewcząt.

Wszystkie dziewczyny zmagające się z problemem bulimii, które będą zainteresowane wypełnieniem kwestionariusza i zechcą poświęcić swój czas, proszę o podanie swojego adresu e-mail, na który prześlę kwestionariusz.

W wiadomości proszę podać swój wiek.

Badanie jest całkowicie anonimowe, a szacowany czas wypełniania kwestionariusza wynosi około 25-35 minut. Zebrane dane zostaną wykorzystane wyłącznie do celów naukowych.

Bardzo dziękuję za pomoc smile

Serdecznie pozdrawiam, Sylwia

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Bulimia: postawy rodziców a moje kompetencje

pamaxuda@divermail.com   mój tymczasowy mail, co by było anonimowo;)

3

Na maila wysłałam już wiadomość. Dziękuję za chęć wzięcia udziału w badaniach smile

4

Wiosna_88 napisał/a:

Na maila wysłałam już wiadomość. Dziękuję za chęć wzięcia udziału w badaniach smile

Wow, powiem szczerze, bardzo dobrze napisana ankieta. Łzy stanęły mi w oczach, kiedy wypełniałam pytania o rodzicach. Chętnie pomogłam, mam nadzieję, że może dzięki Twoim badaniom, kiedyś wreszcie będę zdrowa:) Albo chociaż do końca zrozumiem, o co w tym wszystkim chodzi. Wiem, że to ma ogromny związek z moim dzieciństwem i z moją mamą. A pytania o Nią jeszcze bardziej mi to uświadomiły.

Powodzenia!

5

Dziękuję Ci smile Niełatwo jest nam przywoływać wspomnienia, szczególnie jeśli nasze doświadczenie były trudne i niosą ze sobą trudne dla nas emocje. Życzę Ci jak najwięcej tych dobrych wspomnień smile

Jeśli jeszcze któraś z Pań zechciałaby wziąć udział w badaniach dotyczących postaw rodziców kobiet zmagających się z problemem bulimii oraz ich kompetencji społecznych zapraszam do kontaktu w prywatnej wiadomości z podaniem swojego adresu e-mail i wieku. W odpowiedzi zostanie przesłany kwestionariusz do wypełnienia. Badania trwają około 25 minut, a udział w nich jest całkowicie dobrowolny, zaś wyniki anonimowe. Badania trwają jeszcze kilka dni. Zachęcam do udziału!

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Bulimia: postawy rodziców a moje kompetencje

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024