How Old Net - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 19 ]

1 Ostatnio edytowany przez Małpa69 (2015-05-05 13:22:41)

Temat: How Old Net

Bawiliście się już nową aplikacją microsoftu?

Ja właśnie skończyłam wrzucać kolejne zdjęcia. Okazuje się że moje zdjęcie z okolic 18 lat, oceniono na 27, z okolic 20 na 30, nowego jeszcze żadnego nie wrzuciłam bo nie mam, ale nie omieszkam sprawdzić. Mojego faceta z kolei zaś oceniono raz na 35 lat (zdjęcie sprzed 5 lat), a aktualne na...55, a ma 27. Uśmiałam się. No cóż przynajmniej płeć oceniło właściwie, bo okazuje się że Justina Biebera, program widzi jako kobietę wink

Wrażliwi lepiej niech nie sprawdzają bo można wpaść w depresję wink

Przejmujecie się tym na ile lat ktoś Was ocenia? Mi w wieku nastoletnim nie zdarzało się by ktoś pytał mnie o dowód, a ostatnio kilka razy ktoś się pytał jak otworzyłam drzwi czy jest ktoś dorosły big_smile

2

Odp: How Old Net

Tak big_smile bawilam się caly weekend tongue
Na kilku zdjeciach pokazalo dobrze, kilka odmlodzilo, a jedno -aktualny zrzut z kamerki laptopowej ocenilo, ze jestem 46-letnim mezczyzna tongue
Strzelilam focha i przetalam się bawic tongue

3 Ostatnio edytowany przez Małpa69 (2015-05-05 13:37:12)

Jak wróci Mój to poproszę żeby mi zrobił mocno zbliżone zdjęcie lustrzanką bez makijażu, ciekawa jestem i w sumie się ciutek boję, a potem dla porównania zrobię z makijażem big_smile Powiem Wam jak wyszło.

Mój nie wygląda na 50 zdecydowanie, ale ma długą brodę i długie włosy częściowo wygolone z przodu i myślę że przez tą brodą mu tak dowaliło i te wygolone włosy pewnie też swoje zrobiły.

PS jak wrzuciłam zdjęcie mojego z naszym piesem, to nie znalazło twarzy, chociaż twarz widać dobrze,  jak wrzuciłam dwie fotki z moją siostrą na których robimy głupie miny wyszło to samo tongue

4

Mi jedno zdjęcie oceniło na dziewięć lat mniej a na drugie aż trzynaście mniej niż mam. Normalnie jestem młoda smile smile Nie ma to jak poprawić sobie humor smile
Małpa, tylko niech Ci mąż nie podjeżdża obiektywem pod sama twarz, bo wtedy to dopiero się przestraszysz... takie zniekształcenia wychodzą smile

5

A ja sobie zdaje sprawę że raczej wyglądam na coś w okolicach 35, mam podkrążone oczy, te dziwne opuchnięcia pod oczami i tą bruzdę o której pisałam, raczej z krzesła nie spadnę big_smile Zmarszczek ogólnie prócz tej bruzdy nie mam żadnych, ale stan skóry pod oczami dużo zmienia, niestety, jak położę korektor pod oczy to od razu 10 lat mniej tongue

Jestem bardzo ciekawa jaka wyjdzie różnica bez i z makijażem.

6

Mnie postarza każde o 3-5 lat:D

7

Na stronie serwisu komputerswiat.pl znalazła się informacja, która dla niektórych uzytkowników aplikacji może mieć znaczenie:

"Na głównej stronie projektu znajdziemy informację "P.S. We don't keep the foto", co oznacza deklaracje o nie przechowywaniu zdjęć wrzucanych do aplikacji. Cóż, regulamin usługi mówi co innego. Poniżej widzicie istotny fragment, w którym czytamy, że w ten sposób zgadzamy się na oddanie Microsoftu praw do dystrybucji, powielania, edycji czy nawet publicznego udostępnienia zdjęć. (...)
Decydując się na korzystanie z How-Old.net warto mieć to na uwadze. To tak na wszelki wypadek, gdyby wasze zdjęcie gdzieś nagle pojawiło się w sieci."

Ja sama jeszcze się tym nie bawiłam, ale za chwilę mam zamiar to nadrobić wink.

Edit:
Haha, jakiś duży ten rozstrzał - od 27 przez 30, 34 do 40-tki, przy czym moja mama już miała albo 46, albo 74 big_smile.

8

Oni nie przechowują tych zdjęć, ten regulamin to tak na wszelki wypadek albo być może zaczną je przechowywać kiedy dopracują projekt, na razie chyba nie ma się czego obawiać.

9

Mi pokazuje przedzial 14-18 lat wiec jest super, moj maz 26 lat ma 35-40 wh tego programu tongue

10

Wstawiłam i wyświetliło mi 28 lat. A na tym zdjęciu co dodałam tam miałam 21 lat, bo nie mam aktualnych zdjęć teraz. No, ale w sumie na innym forum jak dałam zdjęcie, to też z dwie osoby dały mi 28 lat, a to było też zdjęcie co miałam 21 lat, a reszta dawała mi często na tym forum mniej np 18, 21, kiedyś nawet 15, czyli dużo mniej tongue Na żywo ludzie raczej dają mi mniej albo tyle co mam, z tego co mówili mi. A czasem może i ktoś da więcej, jak te 28, każdy ma inne oko, trudno. A mam ciemne włosy, jasną cerę, ale na zdjęciach mniej to widać. No i wtedy na zdjęciach co wstawiłam byłam szczupła, jeszcze bez nadwagi i tak wyszło 28 lat, no trudno ;p

11

Wstawiłam zdjęcie koleżanki. Koleżanka na zdjęciu ma koszulkę ze Statuą Wolności. Statua Wolności ma "z twarzy" czterdzieści lat big_smile

12 Ostatnio edytowany przez Małpa69 (2015-05-06 13:08:58)

Bez makijażu wyszło 14, 23 i 33 przy czym 33 wyszło z tej strony z której mam bruzdę o której pisałam w innym wątku tongue

Z makijażem będzie jutro.

Edit: Z makijażem wyszło 29 i 30

Wnioski: Makijaż nie odmładza big_smile

13 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2015-05-06 14:47:55)

Ja te zdjęcie co wstawiałam co miałam 21 lat, a dało mi 28 lat, to miałam całkowicie bez makijażu, nawet bez tuszu do rzęs, bez niczego. Dosyć rzadko się maluje, a jak maluje, to niedużo : tusz do rzęs, błyszczyk, ale tu na zdjęciach często nie mam makijażu, robiłam sobie zdjęcie w domu, nie malowałam się nic, a i tak nawet mi się podoba. Nie jestem jakaś piękna, ale tez nie wygląda to źle, bo cera chyba dosyć ładna, oczy może nie jakieś duże czy usta, ale też nie wygląda to źle. Wiadomo, to tylko program. A jak mi na innym forum też po tym zdjęciu chyba dał ktoś 28 to trudno, a ktoś inny jeszcze dał 26, ktoś jeszcze inny 21, ktoś inny 18, więc to zależy jak kto patrzy i nie ma co się przejmować, wiadomo. Kwestia indywidualna. Widzę na innej stronie, że Ibiszowi program dał 25 lat hehe. A ta aplikacja widać pokazuje bardzo różnie, to tym bardziej pewnie jako aplikacja nie jest jakoś dobrze zrobiona. Taka do zabawy bardziej. No, ale co się dziwić, nie da się po zdjęciu jednoznacznie podać wieku, właśnie każdy inaczej patrzy i może ocenić, aplikacja też.

Hehe, a teraz wstawiłam inne zdjęcie, też miałam na nim 21 lat i też bez makijażu całkowicie, robione wtedy co tamto zdjęcie, tylko tam było z uśmiechem, co mi dali 28 lat, a tutaj lekko poważna mina, bez uśmiechu. Tutaj program dał mi 16 lat ;p

Może kiedyś wstawię z makijażem lekkim, ale to jak będę miała możliwość, bo teraz nie mam, zepsuty aparat.

14

Ja jeśli się maluję to maluje się mocno, znaczy podkładu używam mało bo właściwie jedyny mój problem to naczynka, ale oczy maluje mocno, no cóż może być i 30, ogólnie z rana własnie ludzie myślą że chyba jestem jakimś dzieckiem na sterydach, gęba mi rano strasznie puchnie.

15 Ostatnio edytowany przez Bubuś (2015-05-06 14:53:48)

Ja mieszczę się w normie, na 5 wrzuconych zdjęć, 4 "wyceniono" na 28 (mam 28) i jedno na 31, chociaż to może kota, który mi towarzyszył oceniono na 31, kto wie big_smile Męża oszacowano na 54!, a ma 29 i na żywo wygląda mniej więcej właśnie na 30 big_smile

16

Mi dalo 20 i 21 i 22 i 19 nawet big_smile Czyli robi mnie mlodsza, a nie postarza. A dalam nawet zdjecie z charakteryzacja, gdzie wygladam starzej.
Meza nie sprawdzalam.

17

Mam taką sweet focię zrobioną jakieś trzy lata temu przy niezbyt dobrym oświetleniu (siedzieliśmy w swojskiej, małej knajpce, w której całe otoczenie rozświetlało tylko światło kominka i świec) i na podstawie tej fotki aplikacja "wyceniła" mojego męża na 44 lata, a mnie na... 65 cool. Pora umierać big_smile.

18

Bubuś napisał/a:

Ja mieszczę się w normie, na 5 wrzuconych zdjęć, 4 "wyceniono" na 28 (mam 28) i jedno na 31, chociaż to może kota, który mi towarzyszył oceniono na 31, kto wie big_smile Męża oszacowano na 54!, a ma 29 i na żywo wygląda mniej więcej właśnie na 30 big_smile

Hehe, no widzisz to tylko zabawa i nie ma co tego brać na poważnie (chociaż w sumie pewnie i tak większość osób to wie), sama widzisz po swoim mężu, nie wygląda na tyle, a tyle mu dało. Widocznie to zależy jakoś od rysów twarzy i tak dziwnie ten program analizuje, przy czym ogólnie będzie się wyglądać młodo, a dla programu można staro hehe.

19 Ostatnio edytowany przez Eileen (2015-05-07 11:55:57)

Ta strona jest dziwna. xD Na zdjęciu, na którym jest moja mama ze swoją siostrą bliźniaczką i wyglądają niemal identycznie, jej dało 31, siostrze - 41. Obie na zdjęciu mają po 43, ale serio, wyszły tak samo, tylko mają inną minę.

Z kolei zdjęcie moje z kuzynkami (jedna 16 lat, druga 19, ja 23) - pierwsza 27, ja 17, druga 31.

[edit] Na jednym zdjęciu, na którym wyszłam normalnie, dało mi 13. Z kolei na innym, na którym wyglądam naprawdę jak dziecko, dało mi... 51. Bez sensu. xD

Posty [ 19 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024