Problemy z chłopakiem - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Problemy z chłopakiem

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1 Ostatnio edytowany przez zuzannazuz (2015-05-03 17:26:52)

Temat: Problemy z chłopakiem

Ja mam 18 lat on jest młodszy o rok bylibyśmy ze sobą prawie 2 lata jest moją pierwszą prawdziwą miłością. Przez rok było dobrze potem zaczęło się psuć szarpał mnie nazwał puszczalską (bez powodu) i wszystko w nerwach potem przepraszał ostatnio się pokłóciliśmy bo zrobiliśmy sobie plany na weekend a zaprosiła go koleżanka na 18 beze mnie nie chciałam żeby szedł zaczęła sie ogromna kłótnia że jak go nie puszcze to sie popłacze powiedział tez żebym mu udowodniła to że go kocham na co ja że przecież jest moim pierwszym czy to mu nie wystarcza a on  że wolałby iść na 18 niz sie ze mna kochac jest fajnie ale jak ma porównywać woli 18 od tamtej pory nie odzywałam sie on tez nie,poszedł na 18 i napisał do mnie że beze mnie to nie to samo i wolałby być ze mna ale że za tydzień ma kolejną beze mnie i on chce iść bardzo a juz dawno przez te kłótnie nie spędziliśmy razem czasu i powiedział mi dzisiaj tylko ze straciłam go bo nie chciałam go puścić na 18. Dodam że dałam mu 3 szanse miał sie zmienić wie że traktował mnie ostatnio okropnie ale ja go kocham i nie potrafie odpuścić mimo wszystko chce być z nim chociaż mnie rani. Dodam że jestem bardzo zazdrosna a on wcale

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Problemy z chłopakiem

Poszukaj sobie chlopaka, a nie dzieciaka.

3

Jak dla mnie Jego zachowanie typu "pójdę, bo jesteś okropna", a później "z Tobą jest jednak lepiej, ale i tak chcę Sam gdzieś iść" jest co najmniej dziwne. Szczególnie to "jeśli mnie kochasz" - przecież On również w takim wypadku mógł Ci udowodnić, że kocha i nie pójść na te 18-stkę. Niestety ma 17 lat i to po Jego zachowaniu bardzo dobrze widać. Niedojrzałość. Twój osobisty wybór czy chcesz z Nim być czy nie. Ale wiec jedno - On się nie zmienia, bo NIE CHCE ZMIAN.

4 Ostatnio edytowany przez asiek_aa (2015-05-06 09:20:45)

Dziewczyno daj sobie spokój z nim. Masz 18 lat DOPIERO zaczynasz podboje miłosne, nie ma co się trzymać takiego dziwadła. Szkoda Twojego czasu, nerwów i dziwnych wyrzutów sumienia. A po czym wnioskuje?

zuzannazuz napisał/a:

szarpał mnie nazwał puszczalską

- czerwona lampka !!!

ogromna kłótnia że jak go nie puszcze to sie popłacze

- on? trzeba było podać waszmościowi chusteczkę smile

żebym mu udowodniła to że go kocham

- doprawdy? to trzeba coś udowadniać?

Dodam że dałam mu 3 szanse

- 3 za dużo.

Wyjdź kila razy z koleżankami na zakupy, wyskocz z nimi na miasto, utnij kontakt z kolesiem. Po miesiącu będziesz się sama z siebie śmiała i wyciągniesz wnioski smile

Budowac relacje a nie bawic sie w seks i pseudo-zwiazki. Na czym polega na prawdziwa milosc? Na dawaniu soba pomiatac i braku szacunku. Na tolerancje manipulacji i przemocy psychicznej? Dziewczyno, a gdzie u Ciebie przyklady prawidlowego zycia?

6

Albo będziesz silna i nie dawać sobie albo zerwij z nim lepszego wyjścia nie ma ...

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Problemy z chłopakiem

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024