na co zwracacie uwagę? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PODRÓŻE MARZEŃ » na co zwracacie uwagę?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: na co zwracacie uwagę?

Hej smile Kiedy jedziecie w jakieś nowe miejsce na (urlop załóżmy), to na co zwracacie uwagę rezerwując nocleg? Lokalizacja, standard, cena? Może coś jeszcze innego ? Pozdrawiam:)

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Plastus (2015-05-05 10:38:33)

Odp: na co zwracacie uwagę?

Lokalizacja, bezpieczeństwo, standard, miły personel, parking...wiadomo. I żeby w rzeczywistości miejsce wygladało i oferowało to samo, co na stronie internetowej. Długo osobiście miałam z tym problem jeżdząc do krakowa. Dojeżdzalam do miejsc, gdzie zabukowalam pokój i nieraz się porządnie zdziwiłam.... Nie wiem skąd oni brali takie zdjęcia na stronie www:/ Jeżdzę do Krakowa od lat zazwyczaj 1-2 razy w miesiący na 2 lub 3 dni i dopiero od kilku miesięcy mam hotel który naprawdę mi pasuje. Znajomi podesłali mi namiary na hotel Efekt Ekspress przy Opolskiej no i już nie zamierzam zatrzymywać się gdziekolwiek indziej. Wysoki standard, strzezony monitorowany parking, bardzo dobra lokalizacja, (zwłaszcza dla mnie gdy jadę z Warszawy)a do cetrum jakieś 10 min. Hotel przestronny,czysty,zadbany. Obsługa na medal, posiłki urozmaicone i smaczne. Co więcej? Na terenie mam sklep, bankomat, kontor. I jakoś tak coraz bardziej lubię ten cały Kraków :]

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PODRÓŻE MARZEŃ » na co zwracacie uwagę?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024