Zwiazek po zdradzie - jak odbudowac - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zwiazek po zdradzie - jak odbudowac

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: Zwiazek po zdradzie - jak odbudowac

Ostatnio dowiedzialam sie ze moj maz spotyka sie z inna kobieta - oboje twierdza ze do seksu nie doszlo, tylko raz sie pocalowali. Trwalo to okolo miesiaca jak sie dowiedzialam. Twierdzil ze to nic takiego i ze ona nie jest dla niego wazna. Wscieklam sie i kazalam mu wyprowadzic, po czym on przeprosil i mowil ze juz sie nie powtorzy wiec mu wybaczylam. Pozniej okazalo sie ze on wciaz do niej dzwoni wiec powiedzialam ze to koniec i ze ma sie wyprowdzaic - nie mial gdzie wiec utalilismy ze do konca kwietnia bedzie mieszkal ze mna az sobie cos znajdzie.
W tym czasie zachowywal sie jak aniolek i probowal mnie przekupic uprzejmosciami, widzialam ze sie stara wiec pomyslalam ze moze warto sprobowac.
Az sie okazalo ze on sie z nia spotyka nadal, przyznal sie, powiedzial ze to dlatego ze mielismy zrywac. Kazalam mu wybierac albo ja albo ona. Powiedzial ze musi pomyslec jeden dzien i wybral mnie.

Wiem ze sie nie spotykaja ale mysle ze wciaz do niej dzwoni. Po za tym jest taki troche oddalony, nadal za nia teskni ale powiedzial ze mu przejdzie. Nie wiem co mam robic czy dalej to ciagnac i jakos probowac naprawic, stac sie atrakcyjniejsza, ciekawsza zebym to jak go interesowala a nie one czy dac sobie spokuj. Wszystko jest swieze i nie jestem w stanie obiektywnie ocenic sytuacji.

Czy ktos ma podobne przejscia i moze cos poradzic?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zwiazek po zdradzie - jak odbudowac

Za szybko wybaczyłaś.
Twój mąż Cię nie szanuje "Az sie okazalo ze on sie z nia spotyka nadal, przyznal sie, powiedzial ze to dlatego ze mielismy zrywac".
Nie zależy mu na Tobie, bo jak nie Ty, to ta druga jest w odwodzie.
Współczuję, ale to nie Ty masz się teraz starać, dopiero wtedy poczuje się ważny, gdy będą walczyć o niego dwie kobiety.

3

On juz sie czuje panem sytuacji i ciebie stawia w roli czekajacej i walczacej o niego.  Nie bylo konsekwencji, dalej sie spotykal a jak drugi raz zlapalas oszustwo to musial sie caly dzien zastanawiac. A ty co, czekalas gryzac palce kogo wybierze? To byl moment na wyprowadzenie oszusta na kopach. A on dostal czas, ty myslisz co zrobic aby umilac mu czas, a on, zareczam ci kontaktu z tamta nie urwie. Jak trzeci raz go zlapiesz to juz bedzie zly na ciebie, ze sie wtracasz i zagrozi ci, ze jak nie bedziesz cicho siedziec to odejdzie. A ty polecisz wtedy po nowe ponczoszki i bedziesz go przepraszac? Tak to widze. On pewnie tez patrzac na jego zachowanie. Moze miec dwie baby to czemu nie skoro zona taka przerazona, ze moglby odejsc, ze na wszystko sie zgodzi

4

Powinnaś go rzucić. To nie Ty zawiniłaś, a wygląda jakbyś to Ty miała ratować związek. Facet nie jest Ciebie wart

5

co tu radzić?
Wszystko siedzi w głowie. To jest mechanizm.
Nawet jeżeli JESZCZE Cię nie zdradził, to jeżeli nadal będzie się z nią spotykał, w końcu to zrobi.
Ja Go nie znam, nie wiem jakim jest człowiekeim. Ale wiem jedno, że ja nie chciałabym być z facetem, o którego na myśl o jego wierności będę drżała.

6

Anna już pewnie tego nie przeczyta. Teraz wysłuchuje w ramach przegadania ich problemu (dlaczego doszło do jego zdrady) jego pretensji. Slyszy, ze o niego nie dbała, że nie mówiła mu jaki jest dla niej ważny. A on przecież tak się starał. Pracował, żeby wszystko miała czego potrzebuje. I takie tak pierdoły. A Anna to łyknie, bo znajdzie w sobie poczucie winy za jego zdradę. On nie...

7

No i tak sie tez stalo jak mowiliscie, ja wzielam na siebie wine, ze niby sie nie stralam wiec on szukal pocieszenia gdzie indziej. Wybaczylam, postanowilismy wszystko odbudowac jeszcze raz od poczatku. Nie chcialam sobie zarzucac ze to przeze mnie, ze nic nie zrobilam.

A wlasnie przed chwila dowiedzialam sie ze on to popoludnie spedza z ta kobieta i ze kontynuowal dzwonienie do niej. Wzial dzien wonly od pracy zeby do niej pojechac a mi wmawia ze nic z nia go nie laczy, taka przyjazn!

Jak w koncu wroci do domu to go wyprowadze, wystarczy tego!

8

No wreszcie kobieto! Kopnij go w doopę raz a porządnie!!!

9

Jestem przerazona, jak ja sobie z tym rozstaniem poradze. Nie logistycznie, mam prace, mieszkanie wiec z tej perspektywy jest ok. Ale bylismy razem 5 lat, nie dawno sie pobralismy, kocham go nadal a tu taka akcja. W glowie nie moge sobie tego poukladac.

Ktos to przeszedl i moze cos poradzic?

10

A ja bym jeszcze inaczej zrobiła. Już się kilka razy odgrażałaś ''wynieś się'' i zawsze Ciebie jakoś przekabacił.

Po pierwsze zmieniła zamki, ślusarz czy sama. Jak już wiesz KIEDY zmienisz, to ładnie pana spakować w jego walizki, resztę do dużych worków na śmieci i wystawić za drzwi.
Żeby potem nie było żalu że coś ukradli, np. wiesz, że wraca 17-30 do domy, 17-20 wystaw graty na klatkę/schody/przed dom/przed furtkę i wyjdź do koleżanki czy na miasto. Ogólnie gdzieś bo będzie dobijał się do drzwi etc. a tak... nie będziesz tego słuchać tylko biedni sąsiedzi wink Telefon? ustaw na niego cichy dzwonek, więc nawet jak będzie dzwonił nie będzie Ci przeszkadzał w rozmowie ze znajomą. Odłóż go gdzieś na boku, bo może ktoś pilny będzie dzwonił i już.

11

Wlasnie tego nie rozumiem, ktoś was oszukuje zyjecie w falszu a dalej to ciagniecie i wybaczacie. Robicie z siebie winne albo z innych tylko nie z niego bo on jest taki mily i ma lzy w oczach. Tacy sie nigdy nie zmienia bo jest im tak wygodnie, wydymac pochwalic sie i cos na boku... Sory ale tacy to dwulicowe szm**y. Nie wiem dlaczego tracicie na takich czas... sad

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zwiazek po zdradzie - jak odbudowac

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024