Pustka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Pustka

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Pustka

Cześć. Mam 18, rocznikowo 19 lat. Tak jak w tytule, czuję w sobie taką pustkę, jakbym nikogo w życiu nie miała. Właściwie nie wiem, czemu tak jest, ale po prostu chcę się wygadać. Z jednej strony mam przyjaciół, na których mogę liczyć, ale z drugiej oni są gdzieś obok mnie, mają swoje życie, problemy, związki, koniec końców zostaję ze wszystkim sama. I właśnie niedawno to mnie uderzyło - znajomi będą mieli wystarczająco swoich spraw i tak naprawdę będę musiała liczyć tylko na siebie. Uświadomiłam sobie, że tak naprawdę nikogo w życiu nie mam i ta świadomość, że zostanę sama mnie dobija.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pustka

Pewnie jesteś w klasie maturalnej, wszyscy wokół Ciebie myślą o przyszłości, gorączkowo przygotowują się do matury, mają mniej czasu, już niedługo rozjadą się na studia czy do pracy, siłą rzeczy kontakty stają się luźniejsze. Może trochę zagubiłaś się w tej atmosferze. Jeśli masz konkretne plany na przyszłość, na przykład planujesz studiować to co Cię interesuje, to wkrótce poznasz osoby o podobnych zainteresowaniach. Dlatego wcale nie jest powiedziane, że zostaniesz sama. Stan obecny jest przejściowy.

3

jeśli chcesz to napisz mejla, możemy pogadać smile

4

Jestem z Warszawy. W podobnej tkwię sytuacji, tylko że na dobrą sprawę nie mam nikogo. Mam 18 lat, diabła w domu i nikogo więcej. Chętnie bym się wyrwała z tego piekła.
Jak chcesz możemy się poznać.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Pustka

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024