Portale dla przyjaciół - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Portale dla przyjaciół

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1 Ostatnio edytowany przez kareninka (2015-04-12 14:26:24)

Temat: Portale dla przyjaciół

Hej, znacie może jakieś stronki/ sposoby na zyskanie większej liczby przyjaciół? Przyznam szczerze, że ostatnio doszłam do wniosku, ze moich znajomych, z którymi się spotykam regularnie mogę policzyć na palcach obu rąk, jednak nie są to osoby, których mogłabym nazwać przyjaciółmi.

Miałam raz przyjaciółkę przez kilka lat, ale ostatecznie z nią zerwałam, bo jej podejście do życia kłóciło się z moją moralnością (chciała, żebym załatwiła jej sponsora). Nie jestem pewna, czy dobrze zrobiłam, bo naprawdę za nią tęsknię, a nie kontaktujemy się od listopada. Była jedyną osobą, która wiedziała o mnie wszystko, najintymniejsze sekrety, ale potem straciłam do niej zaufanie. Nieważne, nie o nią chciałam pytać.

W każdym razie chciałabym znów zyskać przyjaciółkę, a jako że nie jestem dobra w przenoszeniu relacji ze studiów lub akademika na bardziej prywatny grunt, pomijając już sam fakt, że to zbyt ryzykowne, potrzebuję kogoś z zewnątrz, kogo nie będę widywała na co dzień, a z kim będę mogła umawiać się raz na kilka tygodni na pogaduchy. Kogoś, kto nie będzie znał tych samych ludzi, których ja znam, a co za tym idzie będzie mniejsze prawdopodobieństwo, że się na tym kimś przejadę.

Jakieś pomysły? smile
Portale randkowe odpadają, bo tam nawet jak ktoś pisze, ze szuka przyjaźni, to w rezultacie chodzi mu o łatwy seks.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Portale dla przyjaciół

Hej ;p dobrze Cie rozumiem . tez szukam kogos na pogaduchy i wg . moze poznamy sie ?  skad jestes ?

3

no to i ja podbijam

4

tez podbijam, piszcie na moj emial jak chcecie smile

5

Jest w necie kilka stron dla osób poszukujących przyjaciół, aktywnych singli, dla osób szukających partnerów do wspólnego uprawiania sportu itp. , linków niestety podać nie mogę, ale łatwo je znaleźć.

6

Kaja szukałam takich stron ale zawsze odsyłało mnie do portali randkowych a nie szukam partnera bo już go mam tongue

7

Szukaj "portale dla aktywnych", "partner do sportu", "aktywni single"- wyskakuje kilka stron.

8 Ostatnio edytowany przez Mikada (2015-04-27 10:04:13)

ja polecam fajną stronkę.. fajnie są tam ludzie .. itp itd : netkobiety.pl big_smile.
Z miłą chęcią również pogadam, piszcie maile czy cokolwiek big_smile. Od razu się wytłumaczę, że napisałabym pierwsza.. ale wszyscy macie polokowane wysyłanie wiadomości ;P.
Tak więc może ja zacznę ze standardowymi pytaniami:
Mam 23 lata
Jestem z Rzeszowa (podkarpacie)
Studiuję zaocznie, w tygodniu pracuję
Coś jeszcze?.. przydałaby się taka lista pytań jak kiedyś w "złotych myślach" była big_smile

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Portale dla przyjaciół

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024