Sztuczna trawa na balkon. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » Sztuczna trawa na balkon.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Sztuczna trawa na balkon.

U nas w OBI będzie po promocyjnej cenie sztuczna trawa na balkony i tarasy.
Zaciekawiło nas to,czy ma może ktoś taką,chciałabym poznać opinie na ten temat.
Jak się ją użytkuje ogólnie czy warto ją kupić.

http://images49.fotosik.pl/1891/1d83b9f652d89f65.jpg
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTHhtErAWGCFBRNcu4nJyRAz7JObtU7f3IgLL4txkrdLADMeXJ1

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Sztuczna trawa na balkon.

Miałam podobną  jedynie na wycieraczce. Wytarła się szybko.

3

Ha ha jak to na wycieraczce tongue

4 Ostatnio edytowany przez Iceni (2015-04-08 21:38:54)

Trzyma wilgoć, robaki w nią włażą, łapie kurz, łatwo się wygniata jak coś się postawi cięższego (i nie odrasta tongue ) i nie daj Boże w centrum dużego miasta, gdzie deszcze padają dość brudne tongue Po całym sezonie nie da się po niej przejść w skarpetkach, żeby nie zrobiły się szare big_smile
Niby da się ją odkurzyć odkurzaczem, ale tylko jeżeli nie jest mokra.

Utrapieniem są gołębie pióra które trzeba ręcznie wyciągać z tej maty.

Ale... jeżeli jest konieczność przykrycia brzydkiej posadzki itp, to jest to jakieś rozwiązanie, bo to w miarę tanie i na jesieni idzie po prostu do śmieci.

5

Fajnie wygląda, ale wydaje mi się niepraktyczna. Przede wszystkim, jeżeli ma się dosyć spory balkon trudno taki dywanik jest umyć. A na balkonie wiadomo, a to ziemia się z kwiatków wysypie, a to ptaszek przysiądzie na balustradzie i zaznaczy swoją obecność, kurz osiądzie, od słońca wyblaknie kolor, może być problem z odprowadzeniem deszczu jak mocniej popada. I raczej to jest na jeden sezon. Po pozostawione na zimę od mrozu po prosty skruszeje ( jak to plastik).
Jednak chyba wolę zwykłą,terakotową posadzkę, którą sobie zwyczajnie umyję mopem i mam czysto. A jak mi za zimno, czy za gorąco w nogi to położę zwykły, szmaciany chodniczek.

6

No właśnie czytałam na necie,że jest miękka,można chodzić po niej boso a czyści się ją odkurzaczem,lub spłukuje wodą smile

7

Ale jak spłukasz wodą na balkonie? Szlauchem? Czy wiaderkiem? Czy zaniesiesz do wanny te kilka lub kilkanaście metrów kwadratowych trawki?

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » Sztuczna trawa na balkon.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024