U nas w OBI będzie po promocyjnej cenie sztuczna trawa na balkony i tarasy.
Zaciekawiło nas to,czy ma może ktoś taką,chciałabym poznać opinie na ten temat.
Jak się ją użytkuje ogólnie czy warto ją kupić.

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » Sztuczna trawa na balkon.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
U nas w OBI będzie po promocyjnej cenie sztuczna trawa na balkony i tarasy.
Zaciekawiło nas to,czy ma może ktoś taką,chciałabym poznać opinie na ten temat.
Jak się ją użytkuje ogólnie czy warto ją kupić.

Miałam podobną jedynie na wycieraczce. Wytarła się szybko.
Ha ha jak to na wycieraczce ![]()
Trzyma wilgoć, robaki w nią włażą, łapie kurz, łatwo się wygniata jak coś się postawi cięższego (i nie odrasta
) i nie daj Boże w centrum dużego miasta, gdzie deszcze padają dość brudne
Po całym sezonie nie da się po niej przejść w skarpetkach, żeby nie zrobiły się szare
Niby da się ją odkurzyć odkurzaczem, ale tylko jeżeli nie jest mokra.
Utrapieniem są gołębie pióra które trzeba ręcznie wyciągać z tej maty.
Ale... jeżeli jest konieczność przykrycia brzydkiej posadzki itp, to jest to jakieś rozwiązanie, bo to w miarę tanie i na jesieni idzie po prostu do śmieci.
Fajnie wygląda, ale wydaje mi się niepraktyczna. Przede wszystkim, jeżeli ma się dosyć spory balkon trudno taki dywanik jest umyć. A na balkonie wiadomo, a to ziemia się z kwiatków wysypie, a to ptaszek przysiądzie na balustradzie i zaznaczy swoją obecność, kurz osiądzie, od słońca wyblaknie kolor, może być problem z odprowadzeniem deszczu jak mocniej popada. I raczej to jest na jeden sezon. Po pozostawione na zimę od mrozu po prosty skruszeje ( jak to plastik).
Jednak chyba wolę zwykłą,terakotową posadzkę, którą sobie zwyczajnie umyję mopem i mam czysto. A jak mi za zimno, czy za gorąco w nogi to położę zwykły, szmaciany chodniczek.
No właśnie czytałam na necie,że jest miękka,można chodzić po niej boso a czyści się ją odkurzaczem,lub spłukuje wodą ![]()
Ale jak spłukasz wodą na balkonie? Szlauchem? Czy wiaderkiem? Czy zaniesiesz do wanny te kilka lub kilkanaście metrów kwadratowych trawki?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » Sztuczna trawa na balkon.
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024