Brak odezwu - co zrobić - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Brak odezwu - co zrobić

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1 Ostatnio edytowany przez maciek124 (2015-04-07 20:40:29)

Temat: Brak odezwu - co zrobić

Mam dziewczynę od 5 miesięcy.
Wszystko fajnie , miło , zawsze jak się spotykamy uśmiech na twarzy,
Teraz wyjechała 150 km od mojego miasta, mieliśmy się tam spotkać
ale plan jej dnia nie pozwalał (prawda to jest)
mimo to chciałem dojechać nawet na 40min sie spotkać, podczas rozmowy mówiła że rozmowa "na żywo jest o wiele ciekawsza/lepsza"
ona mówiła że się nie opłaca , powiedziałem że mi przykro.
Powiedziała że mi ciastko przywiezie (spytała sie czy to mnie nie pociesza , a ja że ona zawsze).
Jak powiedziałem że tęsknie troche, ONA powiedziała że tęskni (ale cicho jakbym miał nie usłyszeć(?) = raczej bym nie przyjeżdżał)
<zdrada nie wchodzi w grę bo by mi powiedziała że to koniec - taki ma charakter)
potem zorientowałem się że zrobiłem gafe <PRZYKRO> (wyrzuty u niej?)
więc oddzwoniłem po 5h i nie odbiera, nie odbiera , nie odbiera, wyłączyła telefon , to nagrałem się (aut. sekret.), i powiedziałem że: się źle wysłowiłem, że chciałem się z nią zobaczyć
i że nie szkodzi bo można skoczyć na kawe jak wróci w mieście

Wraca w SOBOTE
-> czy wyłączyć telefon i nie rozmawiać i pójść na kawe w niedziele (by czekała z niecierpliwością, prawdopodobnie oddzwoni w sobote)
-> czy nie iść i zadzwonić do niej w poniedziałek (chociaż bedzie miała ciastko dla mnie)
-> czy czekać na telefon odebrać (jak zadzowoni) I iść na ciastko w sobote/niedziele (niespontanicznie)
-> czy olać w ogóle na 2tyg (by tęskniła= bardzo ciężko będzie)

zależy mi na niej aż za bardzo, a wiem że w takiej syt. najlepiej coś zepsuć (chyba jeszcze nie zepsułem?) , kocham ją i zależy mi by wybrać najlepszą opcje,
dodam że przez 2 pierwsze miesiące (ZNAJOMOŚCI) tylko sie potykaliśmy = zero kontaktu telefonicznego, i sama mi powiedziała że lubi mnie za to że nie proszę sie.
przeżyliśmy cudowne chwile - koncerty - filmy - kawiarnie - sport - /nawet kiedyś pwiedziała że szkoda że ta chwila nie bedzie trwać wiecznie/

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Brak odezwu - co zrobić

Ta pomysły tak odzwierciedlające Twoją miłość, że hej. Raczej świadczą o próbie ugrania/wywołania u Niej pewnych zachowań jak Ona to zrobiła. Gdy się kocha to nie gra się na uczuciach innych tylko jasno mówi o własnych oczekiwaniach/problemach. Nie możesz PO LUDZKU z Nią o tej całej sytuacji porozmawiać przy spotkaniu? Tak będziecie Sobie robić na złość - Ty zaczniesz Ją olewać, Ona w odzewie też coś wymyśli. Być może jak Ją "olejesz" przez dwa tygodnie to zamiast zatęsknić powie "no chyba lepiej mi bez Ciebie" jesteś na to gotowy wink?
Niektóre z tych zagrywek są mieczem obusiecznym.

3

Jeżeli uważasz to za zagranie z jej strony , oznacza to że zrobiła to po coś , zależy jej i jet OK
tak mam rozumieć?

Takie olewanie to najgorsze co możesz zrobić. Żadnych gierek i zagrywek. Tylko szczera rozmowa i tylko w cztery oczy nie przez smsy.

5

A co Ty pięć lat masz, że wprost pogadać nie umiesz? Tak Ci na niej zależy, że aż się do gierek uciekasz, żeby ją zabolało. To takie kochane! *.* <tak, to jest sarkazm>

6

maciek124 napisał/a:

Jeżeli uważasz to za zagranie z jej strony , oznacza to że zrobiła to po coś , zależy jej i jet OK
tak mam rozumieć?

Nie! PO PROSTU POCZUŁA SIĘ CZYMŚ URAŻONA i nie chciała z Tobą rozmawiać, w żadnym wypadku nie chciała wzbudzić takich uczuć jak zazdrość/tęsknotę. Po prostu wystąpił u Niej jakiś domysł (interpretacja Twoich słów/zachowania) i emocje wzięły górę. Przecież to widać?

7

Moja rada? Zapytać wprost i w zależności od uzyskanej odpowiedzi albo odpuścić, albo ciągnąć dalej. Ale pamiętaj, z niewolnika nie ma pracownika, także zastanów sie milion razy przed taką rozmową! Może ona narobić więcej szkody, niż pożytku. Poza tym, nigdy nie wiadomo, o co babie chodzi, czasami ona sama nie wie...

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Brak odezwu - co zrobić

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024