czy prawdziwa milosc istnieje - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » czy prawdziwa milosc istnieje

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: czy prawdziwa milosc istnieje

Jak w tytule czy sadzicie że taka miłość istnieje. Jesteś z osoba którą poznales . Jedna drugiej nie próbuje zmieniać ,  jest z toba bo jestees sobą i to akceptuje, tęskni jak cie nie ma choć chwile . Gdy jest źle nie potrzebuje rad wystarczy przytulic i serce szybciej zaczyna bić  jak jedna czy druga osoba powie KOCHAM CIE to ci dreszcze przejdą i czujesz jak bys milion wygral .czy coś takiego istnieje bo straciłem wiarę.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: czy prawdziwa milosc istnieje
rozczarowany życiem30 napisał/a:

Jak w tytule czy sadzicie że taka miłość istnieje. Jesteś z osoba którą poznales . Jedna drugiej nie próbuje zmieniać ,  jest z toba bo jestees sobą i to akceptuje, tęskni jak cie nie ma choć chwile . Gdy jest źle nie potrzebuje rad wystarczy przytulic i serce szybciej zaczyna bić  jak jedna czy druga osoba powie KOCHAM CIE to ci dreszcze przejdą i czujesz jak bys milion wygral .czy coś takiego istnieje bo straciłem wiarę.

Opisałeś własne przeżycia? Jeśli tak, dlaczego tracisz wiarę w prawdziwą miłość? Jeśli już, to masz wątpliwości, czy znów ją poczujesz i czy ta, którą nią obdarzysz, odwzajemni się tym samym.

3

Niestety istnieje i w 99% przypadkach jest powodem cierpienia, bo dotyczy osób, które nie dostają jej od drugiej strony. Nic fajnego, nie polecam big_smile

4

Oczywiście, że miłość istnieje. Niekoniecznie ludzie od razu cierpią, gdy spędzają choć chwilę bez drugiej osoby wink Ale miłość pełna pragnienia dobra drugiego człowieka, wspólnych radości i wsparcia w trudniejszych chwilach jest możliwa. Trzeba chyba mieć szczęście, by trafić na odpowiedniego partnera i starać się być wobec tej osoby w porządku.

5

Tylko jeżeli jest odzwajemniona.

6

borussia napisał/a:

Dokładnie tak! smile

7

Kobietka85 napisał/a:
borussia napisał/a:

Dokładnie tak! smile

Odwzajemniona miało być ;-)

8

rozczarowany życiem30 napisał/a:

Wiem, ze istnieje. Widze to , za kazdym razem jak widuje moich rodzicow.

9

Istnieje. Ja osobiście w to wierzę. Nie zawsze umiemy ją dostrzec od razu. Ale gdy już się pojawi to nie ma co do tego wątpliwości.

10

Pewnie jest cjodz ciezo ja znalezc zeby dswie osoby byly dobrane i chcialy razem to samo i tak samo podcodzily do tego.

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » czy prawdziwa milosc istnieje

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024