Jak w tytule czy sadzicie że taka miłość istnieje. Jesteś z osoba którą poznales . Jedna drugiej nie próbuje zmieniać , jest z toba bo jestees sobą i to akceptuje, tęskni jak cie nie ma choć chwile . Gdy jest źle nie potrzebuje rad wystarczy przytulic i serce szybciej zaczyna bić jak jedna czy druga osoba powie KOCHAM CIE to ci dreszcze przejdą i czujesz jak bys milion wygral .czy coś takiego istnieje bo straciłem wiarę.
Jak w tytule czy sadzicie że taka miłość istnieje. Jesteś z osoba którą poznales . Jedna drugiej nie próbuje zmieniać , jest z toba bo jestees sobą i to akceptuje, tęskni jak cie nie ma choć chwile . Gdy jest źle nie potrzebuje rad wystarczy przytulic i serce szybciej zaczyna bić jak jedna czy druga osoba powie KOCHAM CIE to ci dreszcze przejdą i czujesz jak bys milion wygral .czy coś takiego istnieje bo straciłem wiarę.
Opisałeś własne przeżycia? Jeśli tak, dlaczego tracisz wiarę w prawdziwą miłość? Jeśli już, to masz wątpliwości, czy znów ją poczujesz i czy ta, którą nią obdarzysz, odwzajemni się tym samym.
Niestety istnieje i w 99% przypadkach jest powodem cierpienia, bo dotyczy osób, które nie dostają jej od drugiej strony. Nic fajnego, nie polecam ![]()
Oczywiście, że miłość istnieje. Niekoniecznie ludzie od razu cierpią, gdy spędzają choć chwilę bez drugiej osoby
Ale miłość pełna pragnienia dobra drugiego człowieka, wspólnych radości i wsparcia w trudniejszych chwilach jest możliwa. Trzeba chyba mieć szczęście, by trafić na odpowiedniego partnera i starać się być wobec tej osoby w porządku.
Tylko jeżeli jest odzwajemniona.
Tylko jeżeli jest odzwajemniona.
Dokładnie tak! ![]()
borussia napisał/a:Tylko jeżeli jest odzwajemniona.
Dokładnie tak!
Odwzajemniona miało być ;-)
Wiem, ze istnieje. Widze to , za kazdym razem jak widuje moich rodzicow.
Istnieje. Ja osobiście w to wierzę. Nie zawsze umiemy ją dostrzec od razu. Ale gdy już się pojawi to nie ma co do tego wątpliwości.
Pewnie jest cjodz ciezo ja znalezc zeby dswie osoby byly dobrane i chcialy razem to samo i tak samo podcodzily do tego.