kocham faceta - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: kocham faceta

witam mam problem i nie wiem jak go rozwiazac.przez internet poznalam faceta 30lat od poczatku mialam swiadomosc ze ma zone i dziecko.nie mieszkaja razem ona z synem mieszka w krakowie a on w lublinie.sa w tak zwanej seperacji. nie sadzilam ze sie w nim zakocham.byla to milosc od pierwszego wejrzenia,od tamtego czasu a znamy sie juz 5mies ciagle o nim mysle tesknie za nim za jego przytuleniem rozmowa spotykamy sie co tydzien jest nam razem dobrze i w lozku i w rozmowie.w ktorejs z rozmow stwierdzil ze jestem laska i mam swietna figure.wczoraj sie z nim spotkalam rozmawialismy smialismy sie i powiedzilal ze jakbysmy byli razem to fajnie by nam bylo.z niecierpliwoscia czekam na jego kolejny sms tel spotkanie.jest przystojny dobrze mi sie z ni rozmawia lubi sie ze mna spotykac..ja tez chce sobie zycie ulozyc miec meza ale nie potrafie nikogo znalesc bo ciagle mysle o nim i wiem ze to jest prawdziwa milosc .obawiam sie ze zniknie .owszem mam synka nie z nim on wie;i powiedzial ze super by bylo jakby sie zwiazal z taka kobieta .obawiam sie ze ja dla niego nic nie znacze . kocham go i chce z nim byc. obiecal sie ze mna zwiazac o rozwodzie.tylko dzis zadzwonil i powiedzial ze nie mozemy sie spotykac bo jego zona jz wie i nie chce zeby rozwod by byl z jego winy.i chcial bym czekala rok na niego.uwaza ze detektyw go sledzi i dlatego nie chce sie spotkac.wczoraj rozmawialismy i muwil ze mozemy sie spotykac a dzis ze nie ze dopiero po rozwodzie.muwil ze chce ze mna byc ze jestem fajna itp.ja uwazam ze jakby mu zalezalo to nadal bysmy sie spotykali.tez tak uwazacie ?czekac czy odpuscic ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: kocham faceta

Uwazaj.....

Nie znam sie na rozwodach, ale jak sa w separacji, to chba on moze sie z toba spotykac?

3

Odp: kocham faceta

Witaj. Z tego co przeczytałem mam pewne wątpliwości co do tego gościa, dostał to co chciał, a teraz nagle nie może się z tobą spotykać, a żona skąd może wiedzieć o waszych spotkaniach jeśli jest z nią osobno? Jeśli są w separacji to nic nie przeszkadza by mógł się z Tobą spotykać, żonie nie musi nic mówić co robi, coś mi tu nie gra. Obyś nie padła ofiarą zabawy mężusia na delegacji.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024