Brak objawów ciąży w 6 tygodniu ciąży ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Brak objawów ciąży w 6 tygodniu ciąży ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1

Temat: Brak objawów ciąży w 6 tygodniu ciąży ?

Cześć. Czy jest możliwe, żeby nie mieć kompletnie, ale dziewczyny na prawdę, kompletnie żadnych objawów ciąży ? Jestem w ciąży, to 6 tydzień, usg nie było, ale beta tak. Jestem po 30stce. I na prawdę nic nie mam -ani nudności, ani mdłości, ani piersi nie zrobiły mi się wrażliwsze . Nic no po prostu nic sad I trochę się martwię, czy tam wszystko jest ok. Idę na usg za tydzień to się oczywiście dowiem, ale spać po nocach już przez to nie mogę, a jeszcze wszędzie piszą, że już w tym 6 tygodniu to organizm ma szaleć. A mój nic sad Co myślicie ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Brak objawów ciąży w 6 tygodniu ciąży ?

Oczywisci ze jest to mozliwe, ja w szostym tygodniu dopiero test zrobila. Mialam plamienie zamiast okresu i mnie to zmylilo, stad tak pozno test zrobilam. Dopiero pozniej zaczelam niesamowicie przybierac na wadze i bylam mega senna i zmeczona. Nie martw sie.

3

Bez stresu! Ja też nie miałam żadnych objawów na początku ciąży...tylko uczucie pełności jak przed okresem. Ciesz się, najwidoczniej Twój organizm cudownie przyjął ciąże. Przecież ospałość, mdłości, wymioty i inne atrybuty ciąży to reakcja organizmu na obce ciało, tzw. pasożyta - z medycznego punktu widzenia. Gratulacje big_smile

4

kessiZ: kochana nie martw sie na zapas ja juz za bardzo sie cieszylam w 5 tc ze jest idealnie a teraz wyjsc z lozka nie moge .
A kazda ciaza jest inna wiec nie ma co czytac na necie inni ciaze przechodza idealnie a drudzy ledwo ledwo nie ma reguly wiec ciesz sie :*
A tak wgl kiedy idziesz do lekarza ?

5

Gdy byłam w ciąży mdłości zaczęły się w 7 tygodniu,a jak się już zaczęły to.... maskara była, kiepsko to wspominam.  Także póki co ciesz się ciążą wink Są kobiety które pierwszy trymestr przechodzą praktycznie bezobjawowo.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Brak objawów ciąży w 6 tygodniu ciąży ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024