Jak rozkochać zranionego wcześniej faceta ??? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak rozkochać zranionego wcześniej faceta ???

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

Temat: Jak rozkochać zranionego wcześniej faceta ???

Szukam porad i wskazówek co z takim Panem zrobić.... po kilku latach zostawiła go dziewczyna, mija rok, zaczynamy się spotykać, jest miło i mam wrażenie, że "idzie w dobrym kierunku" chociaż wiem, że będzie ciężko. Podejmuję rozmowę na ten temat i słyszę, że bardzo lubi ze mną spędzać czas i na tym właśnie mu zależy... Widzę, że całkiem się zblokował i zastanawiam się czy moje trwanie i "walka" o niego przy takim nastawieniu w ogóle coś da czy już zawsze będę tylko do miłego spędzania czasu i nic więcej... jak myślicie i co radzicie ? Problem polega na tym, że zależy mi na nim...

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Gemma (2015-03-14 18:54:06)

Odp: Jak rozkochać zranionego wcześniej faceta ???

Podejrzewam, że w tym momencie jesteś dla niego tylko plasterkiem na ranę. Wypełniasz pustkę w jego życiu, ale nic ponadto.

3

Gemma napisał/a:

Podejrzewam, że w tym momencie jesteś dla niego tylko plasterkiem na ranę. Wypełniasz pustkę w jego życiu, ale nic ponadto.

Nie musi tak być.
Możliwe, że chłopak potrzebuje trochę czasu, by sobie wszystko poukładać i się określić.
Nie skreślałabym go od razu.

4

wiesz, wszystko zależy od faceta, od tego jak bardzo kochał. Piszesz, że byli razem kilka lat. To nie jest takie hop siup, że od razu da się wszystko zakopać. Może się jeszcze gościu po prostu leczy? Po mojemu, to daj mu czas, bądź przy nim, na nic nie naciskaj bo się zablokuje jeszcze bardziej. Dopiero zaczęliście się spotykać. On może być jeszcze nieufny co do spotkań z dziewczyną skoro poprzednia laska go zostawiła. Jak na razie, wygląda to średnio.

5

Gemma napisał/a:

Tak tylko jak myślisz, czy ten stan może się zmienić mimo, ze teraz jestem powiedzmy tym plasterkiem ?

6

W życiu niezmienna jest tylko śmierć i podatki wink A tak poważnie wszystko zależy od jego nastawienia. Jeżeli nie wyleczył się z poprzedniego związku, to nawet gdybyś stawała na rzęsach, będziesz tylko nagrodą pocieszenia. Znam to z autopsji...

7

Gemma napisał/a:

W życiu niezmienna jest tylko śmierć i podatki wink A tak poważnie wszystko zależy od jego nastawienia. Jeżeli nie wyleczył się z poprzedniego związku, to nawet gdybyś stawała na rzęsach, będziesz tylko nagrodą pocieszenia. Znam to z autopsji...

Mam wrażenie, ze chyba jeszcze się nie wyleczył... jak twierdzi nie myśli o przyszłości, żyje chwilą... dałam warunek, ze spotyka się tylko ze mną to odp, ze podstawą takiej relacji jest brak zazdrości czyli jakby oczekiwał "luźnej relacji", miał przemyśleć, spotykamy się dalej, kontakt codzienni itd takze po cichu liczę ze przemyślał z korzyścia dla mnie...

8

Bo my kobiety takie jesteśmy, że zawsze mamy nadzieję na przemyślenia facetów na naszą korzyść wink Czasem myślę, że to chyba jakaś pokrętna babska logika. Z jego odpowiedzi wynika niechęć do ponownego zaangażowania. Na ten moment jesteś przygodą, która pozwala mu poczuć dreszczyk emocji i na chwilę zapomnieć o przeszłości.

9

Ech dlaczego niektóre kobiety zamiast słuchać co facet mówi to bawią się w myślenie zyczeniowe, a potem płacz, wyzwiska i cierpienie.

10

A po co masz go rozkochiwać. Jeśli chce nosić żałobę po jakieś niuni. to niech sobie ją podlewa.
Nie napisałaś jak długo jesteście razem, ale facet powinien zrozumieć, że poznał nową dziewczynę i powinien się bardziej zainteresować. Chyba, że traktuje cię przelotowo.

11

paulo71 napisał/a:

A po co masz go rozkochiwać. Jeśli chce nosić żałobę po jakieś niuni. to niech sobie ją podlewa.
Nie napisałaś jak długo jesteście razem, ale facet powinien zrozumieć, że poznał nową dziewczynę i powinien się bardziej zainteresować. Chyba, że traktuje cię przelotowo.

Gdyby to bylo tak proste jak sie wydaje! Uwierz nie jest tak milo stracic kobiete, tacy ludzie podchodza do tego jak by mieli zaraz kolejna stracic... Poprostu sie boja, wcale sie nie dziwie.

Sam bylem z kobieta 5 lat, teraz nie jestem z nia 3 miesiace, nie moge sie z tym pogodzic, ze w 5 minut stracilem wszystko co mialem. Wiec nie dziw sie chlopakowi, bo pewnie i tak jak to kobiety, pobeda, juz nie bedzie o czym gadac, to nudno, straca uczucia i poraz kolejny serce klejic?... To nie jest rzecz piekna, bez obrazy...

12

samotnica2014 napisał/a:

Szukam porad i wskazówek co z takim Panem zrobić.... po kilku latach zostawiła go dziewczyna, mija rok, zaczynamy się spotykać, jest miło i mam wrażenie, że "idzie w dobrym kierunku" chociaż wiem, że będzie ciężko. Podejmuję rozmowę na ten temat i słyszę, że bardzo lubi ze mną spędzać czas i na tym właśnie mu zależy... Widzę, że całkiem się zblokował i zastanawiam się czy moje trwanie i "walka" o niego przy takim nastawieniu w ogóle coś da czy już zawsze będę tylko do miłego spędzania czasu i nic więcej... jak myślicie i co radzicie ? Problem polega na tym, że zależy mi na nim...

zalezy od faceta, jesli zostal mocno zraniony to moze wiecej trzeba teraz zachodu zeby sie odblokowywal powoli

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak rozkochać zranionego wcześniej faceta ???

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024