Książka na deszczowy wieczór - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » KULTURA » Książka na deszczowy wieczór

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Książka na deszczowy wieczór

Hej,

znacie jakąś ksiażkę typowo o kobietach  i ich problemach? Jedyne którą kojarzę to "babskie fanaberie - czyli w cholere ze wszystkim" ale słyszałam raczej kiepskie opinie na jej temat.. hmm a potrzebuję coś takiego przeczytać, żeby jednak uświadomić sobie, że tak na prawde to ja nie mam żadnych problemów. tongue

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Książka na deszczowy wieczór

Może niekoniecznie o kobietach i ich problemach, ale polecam Ci wszystkie trzy części Igrzysk Śmierci. Jest to książka o dziewczynie, która jest przewodnikiem całego państwa Panem, które organizuje igrzyska i posyła nastolatków na rzeź. Na pewno mnie podbudowało i zaczęłam się wzorować na bohaterce. Książka ta nauczyła mnie, że trzeba stawiać się przeciwnościom. Może wtedy zapomnisz o swoich problemach, a przynajmniej postarasz się jakoś sobie z nimi poradzić. big_smile

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » KULTURA » Książka na deszczowy wieczór

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024