Jakie pomysły na wieczor we dwoje? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jakie pomysły na wieczor we dwoje?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13 ]

1 Ostatnio edytowany przez valentinetine (2014-06-23 17:38:00)

Temat: Jakie pomysły na wieczor we dwoje?

witam, chciałabym się Was doradzic jak można ciekawie, milo, przyjemnie (czy jakkolwiek to nazwac) spędzic wieczór ze swoim mężczyzną w domowym zaciszu ? może cos bardziej pikantnego, ale bez przesady ;-)
sama mam kompletna pustke w głowie juz mi sie pomysły wyczerpały.. czekam na jakies sprawdzone (z życia wzięte) Wasze pomysły smile

Zobacz podobne tematy :
Odp: Jakie pomysły na wieczor we dwoje?

O jakiego typu propozycje ci chodzi? Wlasnie o te pikatne, romantyczne, smieszne czy moze takie bardziej zwykle byleby milo spedzic czas

3

Najlepsze są takie wymyslone i zaplanowane przez siebie a nie spisane od kogoś z neta

Moze bys lepiej cos poradzil. Co w tym zlego ze szuka dobrych pomyslow. Nie kazdy ma wene tworcza

5 Ostatnio edytowany przez blue83 (2014-06-24 09:48:31)

Ale trudno coś doradzić jak nie zna się drugiej osoby (co lubi, jak woli spędzać czas itp.) Ja mam kobiete od 1,5 miesiąca i juz wiem co lubi, zresztą zwracam na takie cos, na to co mówi uwagę żeby później ją miło zaskoczyć taka niespodzianką. Juz nie raz usłyszałem, że - nie spodziewałam się tego albo skąd wiedziałeś itp.
Myślę, że obojętnie coś zrobi to i tak to będzie duzym zaskoczeniem dla partnera. To nie są zaręczyny że wszystko musi być idealne i dopięte na ostatni guzik

Np. W moim poprzednim związku miałem dziewczyne która nie piła alkocholu. Przed pracą mi powiedziała, że może po pracy (to był piątek) powiedziała, że może kupiły połóweczkę i pójdziemy nad rzeczkę sobie usiąść i wypijemy sobie. To było mega zaskoczenie i nie wierzyłem czy ona to mówi czy może mi sie śni. Może i pierdoła ale byłem wtedy bardzo szczęśliwy

6

jest taki jeden, sprawdzony pomysł smile i na pewno się facetowi spodoba tongue big_smile

7

rozowa_mandarynka napisał/a:

O jakiego typu propozycje ci chodzi? Wlasnie o te pikatne, romantyczne, smieszne czy moze takie bardziej zwykle byleby milo spedzic czas

w sumie to wszystkiego po trochu każdy jeden pomysł się przyda smile
dodam, że mój facet jest typem domownika, lubi posiedziec w domu na kanapie odpocząc po pracy, pograć na konsoli, muzyki posłuchać, dlatego bardziej interesuje mnie czym mogłabym go zaskoczyć w domu ?
do tej pory wspólnie cos gotowaliśmy, do tego jakis film, jakies przytulanko i mizianko i z reguły do spania, bo on zazwyczaj jest zmęczony po całym tygodniu pracy, nawet po seksie idzie od razu spac. Wiec mi sie pomysły wyczerpały, a cos by się przydało takiego zeby go jednoczesnie pobudzić i zadowolic.

8 Ostatnio edytowany przez valentinetine (2014-06-24 18:34:39)

blue83 napisał/a:

Najlepsze są takie wymyslone i zaplanowane przez siebie a nie spisane od kogoś z neta

otóz jedyne co mi do glowy przychodzi to wspolna kolacja przy świecach, czerwone wino-ale to bardziej w stylu romantycznym.
cos pikantego to wydaje mi się, ze jakis taniec erotyczny,zabawy w łożku(przynajmniej mój facet to lubi), ale chciałabym go zaskoczyc czyms nowym, bo wszystkie mozliwe opcje juz wykorzystałam ,moze jako męzczyzna mogłbys cos doradzic ? wink

9 Ostatnio edytowany przez Gary (2014-06-24 20:22:03)

Wspólna kąpiel,  kolacja,  której nie trzeba celebrować, film oglądany w ciepłym łóżku ze świeża pościelą , słodkie wino,  najlepsze kremówki, wydepilowana cipka, gładkie nogi,  przystrzyzona górka, nakremowane ciałko, wieczorny makijaż, czerwone pazury... Zimny sok na potem... Kawa na rano. Nigdy się nie nudzi,  nigdy nie ma rutyny...

Striptease nieważny,  bielizna nieważna,  świece niewazne... Zabawki niewazne...

10 Ostatnio edytowany przez Ola_la (2014-06-25 09:20:47)

oj Gary, szczęściara ta twoja żona:) fajny pomysł na wspólne wieczory

11

A musicie ciągle coś robić? Albo czy to musi być w domu? Można wyjść na spacer, na rower (wieczorkiem po mieście-super sprawa), pobiegać razem można albo siłownia. W domu- książki i rozmowa, przede wszystkim rozmowa - o wszystkim:o wspomnianych książkach o filmach, o pracy, o polityce, o wakacjach itp itd. Nie da się tak ciągle coś robić.

12

Skoro Twoj maz zmeczony po pracy to moze odpocznijcie sobie ogladajac film erotyczny, po ktorym moze uda sie wam zdobyc jakies nowe fajne pomysly a takze to pobudzi go i rzuci sie na ciebie.

13

Ja dostałam ostatnio fajną propozycję na spędzenie wieczoru razem... w sumie to nawet nie wieczoru a weekendu wspólnie. Wiecie jak to jest praca dom, gotowanie,sprzątanie i  jedyna przyjemność na tygodniu to kino i wygodne dresiki:P Ale przeżyłam ostatnio pozytywne zaskoczenie jak się dowiedziałam że weekend spędzamy wspólnie w hotelu pod Warszawą:) Już się nie mogę doczekać. Hotel jest na  Nowodworskiej w Olszewnicy, zresztą chyba wiem dlaczego wybór padł na nich...tam mieliśmy parę ładnych lat temu nasze wesele...

Posty [ 13 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jakie pomysły na wieczor we dwoje?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024