Dziwne myśli o tym, że jak będę miała 21lat to umre. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Dziwne myśli o tym, że jak będę miała 21lat to umre.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Dziwne myśli o tym, że jak będę miała 21lat to umre.

Witam problem polega w tym, że pół żartem pół serio myślę sobie czasami, że umrę mam także takie miesiące, że częściej myślę o tym iż  będę miała 21lat to umrę na rak lub na cos innego . Mam problemy zdrowotne, ale nie bardzo poważne lecz jestem  przewrażliwiona kiedyś w dzieciństwie moja kuzynka w wieku 21 lat zmarła na raka i mnie się tak ubzdurało od kilku lat o tym myślę coraz częściej  i coraz bardziej się boje.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dziwne myśli o tym, że jak będę miała 21lat to umre.

Staraj się wyrzucić z głowy myśli tego typu, bo takim wmawianiem sobie najgorszego, naprawdę możesz sobie zaszkodzić. Wiem, że śmierć kogoś bliskiego, zwłaszcza w tak młodym wieku, musiała być dla Ciebie trudnym przeżyciem. Jednak to, że Twoja kuzynka zmarła na raka mając 21 lat, nie oznacza, że Ciebie też spotka taki sam los.

3

Odp: Dziwne myśli o tym, że jak będę miała 21lat to umre.

Zgadzam się z Iśką94 musisz przestać o tym rozmyślać. Wiem, że to łatwo radzić, ale naprawdę spróbuj odpędzać od siebie te złe myśli. Może wybrałabyś się do psychologa?

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Dziwne myśli o tym, że jak będę miała 21lat to umre.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024