Czy są mężczyźni, którym wystarczy ślub cywilny? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy są mężczyźni, którym wystarczy ślub cywilny?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Czy są mężczyźni, którym wystarczy ślub cywilny?

Otóż słyszy się często, że (prawie) każda kobieta pragnie białej sukni, wielu gości, zabawy całą noc... Od wielu moich znajomych zawsze słyszałam jak to kobiety nalegały na ten ślub. Dlaczego wielu mężczyzn unika właśnie ślubu kościelnego? Ja osobiście nie chcę hucznego wesela tych pierdół itd. Chciałabym tylko ślubu cywilnego, a najlepiej żeby byli oprócz nas tylko świadkowie. Czy są tacy mężczyźni, którym wystarczyłby ślub cywilny?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy są mężczyźni, którym wystarczy ślub cywilny?

Dla mnie to jest bez roznicy czy to jest slub koscielny czy cywilny, przeciez najwazniejsze jest uczucie i to ze partnerzy sie kochaja wzajemnie, a slub to tylko papierek to potwierdzajacy

Poniekąd podzielam Twoje zdanie. Nigdy nie marzyłam o białej sukni i hucznej imprezie z żenujacymi zabawami (o jakichś fajnych zaręczynach to owszem) cała ta otoczka wesela wzbudza we mnie dreszcz gdyż zamiast przezywać to jakoś we dwoje, para zajmuje sie gośćmi którzy w większośći przyszli się narzreć i upic.

4

vairose napisał/a:

Chciałabym tylko ślubu cywilnego, a najlepiej żeby byli oprócz nas tylko świadkowie. Czy są tacy mężczyźni, którym wystarczyłby ślub cywilny?

Tak są. Ja też bym chciał tak samo jak Ty.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy są mężczyźni, którym wystarczy ślub cywilny?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024