chora miłość - jak pozbyć się faceta z myśli i serca . - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » chora miłość - jak pozbyć się faceta z myśli i serca .

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

1 Ostatnio edytowany przez chora miłość (2015-03-02 14:55:58)

Temat: chora miłość - jak pozbyć się faceta z myśli i serca .

pragnę Cię mogłam bym zrobić dla ciebie wszystko a jednocześnie  tak bardzo boli jak mnie odrzucasz . kocham cię bez warunkowo a wiem jaka to trudna miłość . cały czas tyle sprzeczności .... tyle wzajemnych oczekiwań . kombinowania kłamstwa obelg...a ja jestem . nie słuchasz moich pragnień potrzeb . różny punkt patrzenia na świat . . . a  ja nie potrafię wyrzucić cię z myśli , serca . nie chce na silę byś ze mną  był a świadomość życia bez ciebie jest niezniesienia . to jest jakieś psychiczne . chciałam bym powiedzieć STOP ale nie potrafię.  nie wiem co się z tobą stało z tym facetem którego poznałam. dlaczego tak się zmieniłam  czy aż jestem tak wkurzająca że musiał ten czar przysnąć . gdzie to co kiedyś mówiłeś " róbmy tak by wzajemnie nam było dobrze" . żadne z nas nie ma siły na tą walkę ... co dalej ? zaczynać od nowa. . . kolejny raz. nie na pewno nie . żyć a po co dla kogo dla czego...

uwieziona w własnych uczuciach , słabościach ....

czemu sam nie mówisz że mnie nie chcesz że koniec ...może było by mi łatwiej nie wiem .
dlaczego mówisz że jestem w twoim sercu ...to jest za trudne.

Może to ma być list do niego . pewnie przy jego przyziemnym patrzeniem na świat powiedział by to monolog czy stek bzdur .
chora miłość . . .wieczna walka. . .masę łez  . . . jak z tego się wyleczyć odciąć ?
dlaczego w tym wszystkim co złe czułam się bezpieczna ?
zero wsparcia w domu rodzinnym tylko krytyka ...zero pomysłu na życie .
kiepskie użalanie ...a przed znajomymi udawanie że wszystko jest dobrze .

RATUNKU!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: chora miłość - jak pozbyć się faceta z myśli i serca .

Z doświadczenia wiem, że takie listy nie wzruszają facetów a raczej odczytują to jako błaganie o powrót...Najlepiej przelej na papier co czujesz i schowaj do szuflady głęboko.

wiem . właśnie dlatego nie wyśle . natomiast on też otwarcie nie mówi koniec .

jawaisen napisał/a:

Z doświadczenia wiem, że takie listy nie wzruszają facetów a raczej odczytują to jako błaganie o powrót...Najlepiej przelej na papier co czujesz i schowaj do szuflady głęboko.

chodzi mi oto jak poradzić sobie z tak skrajnymi emocjami ... które działają na mnie destrukcyjnie  . . . depresyjnie

5

Zastąpić je innymi. Jak pojawi się ta "zła" myśl, to zastąpić ją inną. Wytworzyć nawyk. Nauczyć mózg nowego odruchu.

Można też analizować, ale to ostrożnie, bo często nie prowadzi w dobrym kierunku. Pracować nad sobą. Tylko wtedy pozostaje to babranie się w emocjach, ale to chyba też trzeba przejść.

powinnam zakończyć związek skoro podświadomość mówi mi że nie da przeskoczyć się tego co złe ? bo ja czekam na jakiś ruch ...gest .

na to jego koniec ...

teraz już wiem . to już napewno koniec . mój świat , moje serce rozsypało się na małe kawałeczki nie do poskładania . kocham go tak bardzo go kocham . nie chce bez niego . nic nie ma sensu . mam powiedzieć mamie bratu ....mam się im wypłakać a oni tylko mnie wyśmieją ..bedą się cieszyć w takiej pułapce jestem jak nigdy w życiu miałam nadzieje że jednak jakoś to bedzie ze bede z nim . taka pusta kartka którą powinnam od nowa zapisać ale jak .... mam znów zaufać ....po co by znów cierpiec . bezsensu . sama...nie mam już nic . sama

8 Ostatnio edytowany przez starr (2015-03-03 00:53:23)

chora miłość napisał/a:

teraz już wiem . to już napewno koniec . mój świat , moje serce rozsypało się na małe kawałeczki nie do poskładania . kocham go tak bardzo go kocham . nie chce bez niego . nic nie ma sensu . mam powiedzieć mamie bratu ....mam się im wypłakać a oni tylko mnie wyśmieją ..bedą się cieszyć w takiej pułapce jestem jak nigdy w życiu miałam nadzieje że jednak jakoś to bedzie ze bede z nim . taka pusta kartka którą powinnam od nowa zapisać ale jak .... mam znów zaufać ....po co by znów cierpiec . bezsensu . sama...nie mam już nic . sama

Tu znajdziesz lekarstwo, zrozumienie i pocieszenie. Czytaj od początku, rób sobie notatki, układaj plan działania dla siebie. Skup się na tym co piszą Elle88, thepass, zyczliwy... ewentualnie dołącz do tego wątku: http://www.netkobiety.pl/t67911.html

9

Odzew Twoich słów jest inny niż Ci się wydaję. Nie wysyłaj mu tego, ani nie mów o tym, raczej popracuj nad sobą i odbuduj własną wartość.

10

nie wysyłam .
chyba dlatego tu pisze by jakoś z siebie to wyrzucić

sluuu napisał/a:

Odzew Twoich słów jest inny niż Ci się wydaję. Nie wysyłaj mu tego, ani nie mów o tym, raczej popracuj nad sobą i odbuduj własną wartość.

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » chora miłość - jak pozbyć się faceta z myśli i serca .

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024