seks - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1

Temat: seks

Seks bez zobowiązań z byłym ... Co o tym myślicie ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: seks

Myśle ze to glupi pomysł, ja bym na pewno nie chciala.

3

Ja jestem za.
Znacie się, wiecie jakie są wasze upodobania, a to że już nie w związku powoduje psychiczny luz.
Ja nie wiem czy bym potrafiła z byłym, bo skoro "były" to coś było jednak nie tak - ja bym chyba nie dała rady z podejściem emocjonalnym. Ale skoro pod tym kątem jest u Ciebie ok, to jazda smile

4

Sarcia_M napisał/a:

Myśle ze to glupi pomysł, ja bym na pewno nie chciala.

Ja raczej też nie... Niby z jakiej racji nie udało się no to pa .

5

Mee napisał/a:

Ty chcesz seksu z nim, on chce seksu z Tobą. W czym problem? Dorośli ludzi uprawiają seks gdy chcą.

6

A mi się wydaje, że nawet jeśli teraz się wydaję że to koniec i nic do siebie nie czujecie, tylko fizyczność, to jednak mimo wszystko, prędzej czy później ktoś zostanie zraniony. Ale oczywiście możecie być wyjątkiem i może być wszystko ok smile

7

Gary napisał/a:
Mee napisał/a:

Ty chcesz seksu z nim, on chce seksu z Tobą. W czym problem? Dorośli ludzi uprawiają seks gdy chcą.

emocje wezmą górę

8

Jeśli jesteście pewni, że wasze uczucia definitywnie należą do przeszłości, czemu nie. Ja bym się jednak obawiała, że cały ten seks rozbudzi dawne uczucie, i cóż wtedy z naszym pięknym brakiem zobowiązań?

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024