Witajcie dziś zrobiłam test dodam tylko że okres spóźnia mi się 6dni zauważyłam 1 ciemną kreskę i po ok1min drugą ale jasna dodała bym zdjęcie ale nie wiem jak pomocy
1 2015-02-21 14:07:55 Ostatnio edytowany przez testciaza (2015-02-21 14:08:38)
Witajcie dziś zrobiłam test dodam tylko że okres spóźnia mi się 6dni zauważyłam 1 ciemną kreskę i po ok1min drugą ale jasna dodała bym zdjęcie ale nie wiem jak pomocy
Jeżeli jest druga kreska, to choćby mało widoczna, oznacza ciążę. Zrób test ponownie, jeśli masz wątpliwości, albo wykonaj Betę w laboratorium.
A czy możliwe jest że test wskazał dwie kreski bo chłopak wytarl troche papierem mocz bo bylo za dużo? W teście w tym miejscu na mocz
A czży możliwe jest że test wskazał dwie kreski bo chłopak wytarl troche papierem mocz bo bylo za dużo?
yyy a skąd na papierze miałby sie znajdować hormon hcg? druga kreska informuje, że test wykrył tenże hormon w próbce moczu
Bo papier był z recyklingowanej makulatury i były w nim resztki chusteczki, którą się podcierała kobieta w ciąży!
;D
Czyli jest duże prawdopodobienstwo że jestem w ciąży?
Prawdopodobieństwo? Ty JESTEŚ w ciąży.
Druga kreska prawie ZAWSZE oznacza ciążę.
Chyba, że test był wadliwy, lub źle wykonany.
Kupcie drugi - no chyba, że już wykorzystaliście kieszonkowe w tym miesiącu...
Zobaczycie moj link w sygnaturze i powiedzicie czy ciążą? Test zdj jest tam
Raczej na pewno w ciąży ale 100% pewność potwierdzi tylko ginekolog. U mnie kreska była identyczna
i jestem w ciąży ![]()
Zapisuj sie do ginekologa i szykuj wyprawkę. 9 miechów szybko minie.
Czyli jednak ciąża?;)))
Czyli jednak ciążą?;)))
Tak, to ciąża.