Cześć dziewczyny,
Z góry przepraszam, może to nie najlepsze tematycznie forum na zadawanie takiego pytania, ale spróbować nie szkodzi, zawsze możecie zignorować wątek ![]()
Z początkiem kwietnia wybieram się do Nepalu, czas wyprawy niecałe 4 tygodnie. Z dwóch osób poznanych przez sieć jedna wycofała się ze względu na problemy zdrowotne, druga również nie może jechać. Zatem pozostałem sam, przez co szukam towarzystwa na wyprawę, zawsze to raźniej przemierzać piękne nepalskie szlaki. Zastanawiam się, czy może tutaj znajdzie się ktoś chętny dołączyć
[a sprawdziłem już fora górskie i nic :-/ ]
Lot do Kathmandu znalazłem z jedną przesiadką, następnie jeden dzień w Kathmandu na załatwienie pozwoleń i lotu do Lukli. Późniejsze dni to trekking po himalajskich zakątkach, zdobywania aklimatyzacji. Plan niemal na ukończeniu. Wycieczka całościowo z przelotami nie tania, ale raz się żyje a wspomnień nikt nie odbierze ![]()
Wszelkie pytania można kierować tutaj, bądź bezpośrednio na e-mail, jak Wam wygodniej. A może macie znacie kogoś, kto się wybiera i również nie ma/szuka towarzystwa?
Pozdrawiam
Marcin