Nepal - wyprawa trekkingowa w kwietniu - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PODRÓŻE MARZEŃ » Nepal - wyprawa trekkingowa w kwietniu

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Nepal - wyprawa trekkingowa w kwietniu

Cześć dziewczyny,

Z góry przepraszam, może to nie najlepsze tematycznie forum na zadawanie takiego pytania, ale spróbować nie szkodzi, zawsze możecie zignorować wątek wink

Z początkiem kwietnia wybieram się do Nepalu, czas wyprawy niecałe 4 tygodnie. Z dwóch osób poznanych przez sieć jedna wycofała się ze względu na problemy zdrowotne, druga również nie może jechać. Zatem pozostałem sam, przez co szukam towarzystwa na wyprawę, zawsze to raźniej przemierzać piękne nepalskie szlaki. Zastanawiam się, czy może tutaj znajdzie się ktoś chętny dołączyć smile [a sprawdziłem już fora górskie i nic :-/ ]

Lot do Kathmandu znalazłem z jedną przesiadką, następnie jeden dzień w Kathmandu na załatwienie pozwoleń i lotu do Lukli. Późniejsze dni to trekking po himalajskich zakątkach, zdobywania aklimatyzacji. Plan niemal na ukończeniu. Wycieczka całościowo z przelotami nie tania, ale raz się żyje a wspomnień nikt nie odbierze smile

Wszelkie pytania można kierować tutaj, bądź bezpośrednio na e-mail, jak Wam wygodniej. A może macie znacie kogoś, kto się wybiera i również nie ma/szuka towarzystwa?
Pozdrawiam
Marcin

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nepal - wyprawa trekkingowa w kwietniu

Jednego forum górskiego chyba jednak nie sprawdziłeś smile. A tam jest sporo chętnych dziewczyn. Choć myślę, że skoro wyjazd w kwietniu to może być ciut za późno na szukanie. Zresztą moja koleżanka w analogicznej sytuacji pojechała sama. Połaziła i wróciła cała i zdrowa.
A to musi być kobieta??

3

Hej Emilia,
a powiesz proszę którego forum? Nie mówię, że wszystkie znam bo jak widać, tak nie jest smile
Nie musi być kobieta, ale tutaj i faceci się zdarzają.
No fakt, może i późno, ale myślę, że jest szansa, że ktoś się znajdzie. A jak nie, to cóż, pojadę sam..

4

Planeta Gór. Znajoma szukała tam na ten wyjazd do Nepalu kogoś, nie znalazła, ale o ile wiem, to poznała tam jakieś osoby na takie normalne chodzenie po górach.

5

Dziękuję. Zajrzę tam i zobaczę czy będzie ktoś chetny. A w między czasie, może tutaj też ktoś się znajdzie smile

6

martinez napisał/a:

Dziękuję. Zajrzę tam i zobaczę czy będzie ktoś chetny. A w między czasie, może tutaj też ktoś się znajdzie smile

Przypomniales mi Nepal... Mmmmmm... No to kolejny hak, który mnie podnosi do pracy... Szkoda, ze nie można się skontaktować... Ehhh mój Nepal smile tylko gdzie najpierw? smile znów chce mi się żyć smile

7

je veux napisał/a:
martinez napisał/a:

Przypomniales mi Nepal... Mmmmmm... No to kolejny hak, który mnie podnosi do pracy... Szkoda, ze nie można się skontaktować... Ehhh mój Nepal smile tylko gdzie najpierw? smile znów chce mi się żyć smile

Hej,

jeśli chcesz się dowiedzieć czegoś więcej, to pisz, nie mam zblokowanej opcji kontaktu mailowego. Ale też mogę podać adres tutaj: duzelatte@gmail.com

Pozdrawiam smile

8

martinez napisał/a:
je veux napisał/a:
martinez napisał/a:

Hej,

jeśli chcesz się dowiedzieć czegoś więcej, to pisz, nie mam zblokowanej opcji kontaktu mailowego. Ale też mogę podać adres tutaj: duzelatte@gmail.com

Pozdrawiam smile

No to napisalam
Wdzięczna będę za każda odpowiedz,

Pozdrawiam

9

Znajomi byli - też mi się marzy. Uzbieram trochę groszy i na pewno się wybiorę:)

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PODRÓŻE MARZEŃ » Nepal - wyprawa trekkingowa w kwietniu

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024