Gdzie poznać wartościowego człowieka? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Gdzie poznać wartościowego człowieka?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Gdzie poznać wartościowego człowieka?

Witajcie.
Może dzięki Waszym podpowiedziom i radom zmienię coś w swoim życiu smile
Od czego by tu zacząć...
Może krótko i na temat: Gdzie poznać fajnego człowieka?
Jestem samotna od paru lat, ale dopiero teraz poczułam, że to dobry moment na nową miłość, na poznanie kogoś wartego uwagi. I chciałabym bardzo, aby tak właśnie było, ale kompletnie nie wiem jak się do tego zabrać, gdzie poznawać... Mieszkam w małym miasteczku, a na "imprezy" chodzą głównie małolaty, a takich poznawać nie chce...
Jestem chyba zwyczajną, nie wyróżniającą się dziewczyną, myślę przeciętnej urody, mam swoje pasje, ale brakuje kogoś obok.

Byłabym wdzięczna wszelakim podpowiedziom, może odpowiedziom z własnej autopsji...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Gdzie poznać wartościowego człowieka?

Powiem tak, na pewno nie na imprezie. Możesz poszukać na internecie, może jakieś stare znajomości ? Chociaz podobno prawdziwa milosc nie wiadomo gdzie sie spotka. smile

3

Prawdziwa miłość można spotkać wszędzie. Ja spośród swoich kilku dziewczyn jedną poznałem na studiach, jedna sama mnie zaczepila na Facebooku (nawet nie mieliśmy wspólnych znajomych, ale wymyśliła zajebisty pretekst do dzisiaj jestem pełen podziwu), dwie to znajome znajomych poznane na wspólnej imprezie, jedna poznana dzięki działalności społecznej i jedna w liceum.
Co robisz w życiu? Pracujesz, studiujesz, uczysz się?

4

Ogólnie wyjdź do ludzi miej odwagę zagadywać do facetów, w każdej sytuacji, najlepsza wymówka godzina i pytanie o drogę ;-)
Ja tak jedną dziewczyne poznałem bo zapytała się mnie o autobus a potem byliśmy ze sobą pół roku...

5

Gdy sama będziesz wartościowa,robić wartościowe rzeczy to spotkasz wartościowego człowieka.Bolesne,ale prawdziwe.
Zwykle jednak nudni,bezwartościowi ludzie "szukają" miłości,kogoś lepszego od nich samych i dziwią się,że ci lepsi na nich uwagi nie zwracają,ranią.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Gdzie poznać wartościowego człowieka?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024