Skazana na samotność? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Skazana na samotność?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Skazana na samotność?

Hej, moje pytanie jest banalne, ale nie mam z kim o tym porozmawiać. Czy wrażliwa, wesoła, ale nieśmiała dziewczyna, która woli pójść na spacer czy do kina niż iść na impreze, która nie toleruje papierosów i alkoholu w dużych ilościach ma szanse na znalezienie partnera? Albo chociaż przyjaciela, z którym będzie mogła pójść właśnie na spacer i szczerze porozmawiać?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Skazana na samotność?

Pewnie moja odpowiedź też będzie banalna...
Na pewno jest całkiem sporo osób którym właśnie takie cechy mogą się podobać. Dlatego nie wstydź się tego jaka jesteś, nie zmieniaj się na siłę, bądź sobą.

3

Oczywiście że tak. Jest wiele osób które woli pójść na spacer po lesie czy do kina, niż na imprezę - Wiele osób lubi wesołe, wrażliwe szare myszki. Wiem że ja lubię smile

Poczytaj ten temat od deski do deski: http://www.netkobiety.pl/t80537.html
Jeśli zaczniesz się sobie podobać, zaczniesz "emanować aurą" a wtedy zobaczysz, że chłopcy będą się do Ciebie lepić że hej smile

4

Dusia_0307 napisał/a:

Hej, moje pytanie jest banalne, ale nie mam z kim o tym porozmawiać. Czy wrażliwa, wesoła, ale nieśmiała dziewczyna, która woli pójść na spacer czy do kina niż iść na impreze, która nie toleruje papierosów i alkoholu w dużych ilościach ma szanse na znalezienie partnera? Albo chociaż przyjaciela, z którym będzie mogła pójść właśnie na spacer i szczerze porozmawiać?

Na szczęście na świecie żyją ludzie o różnych usposobieniach i upodobaniach więc nie widzę powodu dla którego miałabyś nie znaleźć partnera smile

Nie bardzo tylko rozumiem Twój tok myślenia... Dlaczego uważasz, że osoba bez partnera skazana jest na samotność ?? Twoim przyjacielem może być tylko mężczyzna ? Nie możesz się zaprzyjaźnić z kimś tej samej płci ? Z przyjaciółką też można porozmawiać, wyjść do kina, czy na imprezę....

5

Oczywiście masz szansę spotkać ,,tego jedynego" czy po prostu osobę z którą będziesz miło spędzać czas smile Tylko nic na siłę.
Może na początek warto rozglądnąć się za jakąś formą rozwijania własnych zainteresowań ? Albo odważyć się i zapisać np. na kurs tańca. Z własnego doświadczenia wiem,że można tam spotkać dużo wartościowych osób wink

6

Jak najbardziej, to tylko i wyłącznie kwestia preferencji, ja np lubię właśnie takie dziewczyny smile

7

Dusia_0307 napisał/a:

Czy wrażliwa, wesoła, ale nieśmiała dziewczyna, która woli pójść na spacer czy do kina niż iść na impreze, która nie toleruje papierosów i alkoholu w dużych ilościach ma szanse na znalezienie partnera?

To pytanie retoryczne smile Oczywiście że może, i pewnie niejeden chłopak takiej szuka. Jedni lubią imprezowiczki, inni nieco spokojniejsze.  Trochę wiary w siebie smile

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Skazana na samotność?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024