Jakie i gdzie turnusy odchudzajace? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MEDYCYNA NATURALNA - ZIOŁA, ZDROWE ODŻYWIANIE, DIETY » Jakie i gdzie turnusy odchudzajace?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Jakie i gdzie turnusy odchudzajace?

Szukam turnusu odchudzajacego dla swojej mamy. Lekarz kazal jej schudnac, bo podejrzewa na tle wagi cukrzyce. Czy moze ktos mi doradzic jakis tusrnus odchudzajacy? ale taki gdzie beda mieli opieke nad mama

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jakie i gdzie turnusy odchudzajace?

hej smile
odezwij się do mnie na priv smile

3

Odp: Jakie i gdzie turnusy odchudzajace?
karolinak886 napisał/a:

Szukam turnusu odchudzajacego dla swojej mamy. Lekarz kazal jej schudnac, bo podejrzewa na tle wagi cukrzyce. Czy moze ktos mi doradzic jakis tusrnus odchudzajacy? ale taki gdzie beda mieli opieke nad mama

A ile mama ma nadwagi? I jaka to ma być opieka nad mamą?
Odchudzać się można  i w domu.
Zrobić plan odchudzania, ustalić dietę najlepiej z dietetykiem. Zapisać się na jakieś ćwiczenia , basen w zależności od możliwości fizycznych.
Są też sanatoria dla osób otyłych, trzeba pójść do lekarza ogólnego i zapytać.
Turnus trwa nie dłużej niż miesiąc, nie schudnie się za wiele.
Potem w domu trzeba i tak samemu nadal odpowiednio się odżywiać i ćwiczyć aby waga nie wróciła.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MEDYCYNA NATURALNA - ZIOŁA, ZDROWE ODŻYWIANIE, DIETY » Jakie i gdzie turnusy odchudzajace?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024