pogrzeb - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: pogrzeb

nie wiem czy to odpowiedni wątek, ale mam problem otóż zmarł tata mojego chłopaka. jesteśmy ze sobą rok czasu, widziałam jego tate tylko pare razy bo chorował i praiwe caly czas lezal, a zjego mama czesto rozmawialam. otoz mam problem poniewaz nie wiem jak sie mam zachowac na pogrzebie czy stanac obok mojego chlopaka i isc z nim czy poprostu isc sama a pozniej po pogrzebie dojsc do niego? za trumna powinna isc rodzina a ja do rodziny nei naleze a nie chce zeby poczul ze go olewam czy mam go gdzies jesli bym szla osobno

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: pogrzeb

A to tak trudno zapytac chlopaka, z ktorym jestes ROK jak by wolal?

3

Myślę, że powinnaś iść z tyłu.
Jeśli przed pogrzebem jest różaniec czy jakieś dumanie to możesz podejść do swojego chłopaka, złożyć jeszcze raz kondolencję, przytulić również jego mamę.
Jesteście razem rok, ale nie jesteście rodziną. Nie możesz narzucać się swoją obecnością.

4 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2015-03-16 14:32:30)

Powiem ci tak, owszem nie jesteś jego rodziną, ale na pewno jesteś dla niego najbliższą osobą, dlatego dobrze jest okazać wtedy wsparcie. Pogrzeby to są bardzo trudne chwile... sama ostatnio przeżywałam podobną tragedię i nie wiedziałam gdzie się podziać... po prostu biegałam między domem pogrzebowym [spam] a rodziną, załatwiając po drodze formalności... było ciężko, ale gdyby nie mój ukochany nie poradziłabym sobie. grunt, żeby być taktowym i okazać szacunek zmarłemu

5

Gdy Mój Tata umarł moja kobieta siedziała ze mną , mimo iż nie należy do rodziny ... byliśmy wtedy razem 3 rok ale potrzebowałem jej wtedy bardziej niż wcześniej , najlepiej będzie jak zapytasz..

6

Jedyne co mogę doradzić to komunikację w takich chwilach

7

Tatianakkk napisał/a:

Myślisz, że przez 7 lat, bo tyle czasu minęło od założenia wątku, nie zdążyli się skomunikować?

8

Dracarys napisał/a:
Tatianakkk napisał/a:

Myślisz, że przez 7 lat, bo tyle czasu minęło od założenia wątku, nie zdążyli się skomunikować?

mam taką nadzieję wiele można naprawić za pomocą komunikacji chodziarz by patrzenia na daty postów może komuś się ten temat kiedyś przyda kto wie

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024