Co zrobić ,żeby dbać o dziewczyny za granicą i to jeszcze studentkę. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co zrobić ,żeby dbać o dziewczyny za granicą i to jeszcze studentkę.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

1 Ostatnio edytowany przez Anemonne (2015-01-28 10:34:12)

Temat: Co zrobić ,żeby dbać o dziewczyny za granicą i to jeszcze studentkę.

Witam

W sumie to nie wierzę ,że to piszę ,ale najwidoczniej się zakochałem i mam teraz problem bo mi zależy mi na niej .Tak zrobiłem sobie dobrze i dalej o niej myślałem .

Mam 22 lata
Miałem jeden bardzo poważny związek wieku 16 lat jakiś dziwny owczy pęd zapędził mnie o 600 km od domu,przyjaciół i rodziny . Żeby być z tą jedyną (tak bynajmniej myślałem).Spędziłem z nią 3 bardzo długie lat. Bardzo ją kochałem ,ale wyszło jak wyszło . Rozstaliśmy się w  bardzo złych okolicznościach. Gorycz po stracie dziewczyny przeszła na mój charakter zacząłem chodzić na imprezy pić alkohol zażywać narkotyki . Stałem się typowym 19 latkiem z masą pomysłów na imprezy i przelecenie jak największej ilości dziewczyny . Lecz na Sylwestra poznałem ją .Słodka mała dziewczynka ,która odwróciła znowu mój świat do góry nogami. Znowu się zakochałem. A ,że mam więcej szczęścia niż rozumu mogłem z nią spędzić jej ten pierwszy raz. Nie spodziewałem się ,że  tym otworzę prawdziwą perełką w tych sprawach. Lecz ona jedzie teraz na wyjazd studencki do Rosji . Studiowałem  i wiem czym takie akcje się kończą . Nie to ,żebym jej nie ufał ,ale jestem facetem i wiem ,że każdy facet tym bardziej student i to jeszcze w Rosji na imprezie będzie chciał coś od niej. Boje się tego bo nie ma tam żadnych przyjaciół ani nawet kolegów którzy mogli by o nią zadbać kiedy mnie przy niej nie będzie. Nie chodzi mi o to , żeby ją szpiegować ani nawet zabraniać imprez czy wypadów jakichkolwiek.Nie chce ingerować w jej życie towarzyskie. I dla tego nie wiem co mogę zrobić  ? Czy  jej coś powiedzieć (ale z drugiej strony co ,że mam jakieś chore obawy co do tamtejszych facetów) ? Gdyby to było gdziekolwiek w Europie to bym się czuł spokojniejszy . Ale jak myślę o tych wszystkich wariatach ,którzy tylko czekają na takie okazje to mam ochotę jej powiedzieć ,żeby nie jechała tam . Proszę o jakieś rady sugestie ...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co zrobić ,żeby dbać o dziewczyny za granicą i to jeszcze studentkę.

Nie chcę być nosicielem złych nowin, ale z mojego studenckiego doświadczenia na temat erazmusów, wyjazdów studenckich za granicę itp. wynika, że jakieś 90% osób, w tym dziewczyn szuka tam przygodnego seksu. Niezależnie od kraju, do którego jedzie.

Będzie zapewne mieszkać w akademiku, wśród innych studentów z wymiany. Atmosfera na takich wyjazdach jest bardzo luźna, często są imprezy, ludzie są daleko od domu, piją, nikt ich nie zna i nie ocenia, a nawet jeśli to przecież w końcu wyjadą i więcej spotkanych tam osób prawdopodobnie nie spotkają. Sprzyja to temu, że ludziom puszczają hamulce. Taki wyjazd to życiowa okazja, żeby się "wyszaleć" w życiu.

Nie chcę generalizować, ale ja bym się na twoim miejscu martwił. Zabronić jej wyjazdu też nie ma sensu. Co do innych obaw: Rosja to spoko kraj, na pewno jej tam się żadna krzywda nie stanie, o ile sama się nie będzie o to prosić.

3

Zdaje sobie z tego jak najbardziej sprawę.  Nie wiem co z tym zrobić . Najgorsze jest to ,że jej libido się tak podniosło co mnie zajebiście kręci ale jednocześnie daje do myślenia. Najgorsze jest to ,że sam bym pewnie kilka miesięcy temu marzył o takiej dziewczynie jeszcze studentce i sam bym to zrobił nawet jak by mi gadała jakiego to ma kochanego chłopaka. Nie okłamujmy się wielu z nas to mówi ,że chłopak nie ściana można przesunąć tym bardziej w po sowieckiej Rosji gdzie raczej zamożni studiują czyli bogate dzieciaki które myślą ,ze wszystko można kupić tym bardziej polkę .............

4

Na pewno nie stawiaj jej żadnego ultimatum, albo nie twórz sytuacji, w których będzie musiała dokonać jakiegoś wyboru. Zaakceptuj to, że ona tam pojedzie. Niech spędza sobie tam czas na nauce czy innych sprawach. Ty też sobie w Polsce spędzaj czas na swoich zajęciach, nie unikaj imprez, poznawaj ludzi. Pisz do niej codziennie, że tęsknisz i myślisz o niej, niech wie, że na nią czekasz, ale nie wylewaj za nią łez, nie tęsknij zbyt bardzo, ale tak normalnie, zdrowo. Jak wróci to się pewnie większość rzeczy wyjaśni. Pogadacie sobie, możesz ją zapytać o to czy poznała tam kogoś, o ile będziesz umiał poznać, że mówi prawdę.

Jak jesteście w związku i cię tam zdradzi to jeśli będzie w porządku to sama się przyzna, jeśli będzie gryzło ją sumienie.

Jest jeszcze inne wyjście, możesz się tym w ogole nie przejmować. Co dzieje się w Rosji zostaje w Rosji:P

Nie ma dobrego wyjścia i chyba nikt nie zdecyduje za Ciebiei jaką decyzję powinieneś podjąć.

5

Lecz na Sylwestra poznałem ją. (...) Znowu się zakochałem.

Chłopie, znasz ją ledwie miesiąc i już kochasz?! Zauroczenie tak, zafascynowanie też. Miłość na pewno nie- to przychodzi z czasem. Odnoszę wrażenie, że należysz do tego grona osób, którzy bardzo szybko się angażują, nie dając czasu, by wszystko się potoczyło swoim torem. Później często się okazuje, że taka osoba wręcz przytłacza "miłością" swoją połówkę i staje się toksyczna.

Najgorsze jest to ,że jej libido się tak podniosło

Ile "badałeś" poziom jej libido, że wyciągasz takie wnioski? Rok, dwa? Powtórzę- znasz ją ledwie miesiąc, więc nawet nie jesteś w stanie po tak krótkim czasie stwierdzić, czy faktycznie wzrosło, czy też było na takowym poziomie już od daaawna. Takie małe wtrącenie. smile

Boje się tego bo nie ma tam żadnych przyjaciół ani nawet kolegów którzy mogli by o nią zadbać kiedy mnie przy niej nie będzie.

No i bardzo dobrze, że nie masz tam znajomych. Prędzej czy później by się zaczęło jakieś głupie "sprawdzanie" itd. Ona jest dorosła, da sobie radę.

raczej zamożni studiują czyli bogate dzieciaki które myślą ,ze wszystko można kupić tym bardziej polkę .............

Gdyby mój facet coś takiego o mnie powiedział, to bym go chyba "wytrzaskała". Nie, nie wszystko można kupić. Nie wyobrażam sobie, żeby ktoś mnie "kupił". Jeżeli Twoja dziewczyna jest z tych, które lecą na kasę, to faktycznie masz problem.

6

Najlepsze jest to, że to dziewczyna bardziej powinna się martwić Twoimi poglądami/przemyśleniami (a także przeszłością) przedstawionymi w wątku, niż Ty Jej wyjazdem.

7

Wiem ,że ją kocham bo już kiedyś poznałem to uczucie. To jest to jak zlewasz znajomych rodzinę i lecisz do niej nie patrząc na przeszkody ,które życie Ci stawia byle by się z nią chociaż na chwilę położyć i zapomnieć o problemach ...

Jak już wcześniej wspomniałem była dziewicą. Po naszym pierwszym razie na sylwestra robiliśmy to wiele razy otworzyła się na mnie a ja na nią . Teraz przychodzi nam robić niewinne igraszki w miejscach publicznych. Jej przyjaciółki się pytają co się stało ,albo najgorsze czy jej coś daję ,że taka jest. ( Moja opinia w w śród znajomych ) nie dziwi mnie  to .

Najbardziej mnie przeraża to ,że zajedzie w ciąże z jakimś bogatym dupkiem z Rosji.
Kocham ją i pewnie bym został przy niej i pomógł jej jak potrafię . Ale kurw* przeraża mnie ta myśl . Nie wspominając  o jej rodzinie czy moje. Problem był by bardzo dużo ,ale do rozwiązania a ja chce być z nią szczęśliwy do końca naszych dni

Moje poglądy biorą się z doświadczenie mojego krótkiego życia partnerskiego i sytuacji znajomych .

8

dawid551 napisał/a:

Najbardziej mnie przeraża to ,że zajedzie w ciąże z jakimś bogatym dupkiem z Rosji.

Jeżeli uważasz, że jest w stanie Ci taki numer wywinąć, to gratuluję partnerki. smile

Kup jej zapas gumek na pół roku, to może nie zajdzie... smile

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co zrobić ,żeby dbać o dziewczyny za granicą i to jeszcze studentkę.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024