Początek związku? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Początek związku?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Początek związku?

Witam, nie wiem co zrobić poznałem kobietę z którą chciałbym być ale na spotkaniu opowiadała mi o swoim jakimś tam od ległbym facecie niby że był oraz że ktoś jest ale nie utrzymuje z nim kontaktu, to miała by być prowokacja z jej strony? Jak zareaguję, jaka będzie moja rekcja czy ją opierniczę i zawinę się pod byle pretekstem? Piliśmy piwo i potem poszliśmy na pizze rozmawialiśmy, śmialiśmy się wg. mnie było tak jak powinno ale z początku nie było tak jak bym ja tego chciał, nie spałem dwie noce z myślą że pewnie to już koniec i nie dojdzie do następnego spotkania co jesteśmy jeszcze nie do końca umówieni, czuję to że znalazłem swoją ukochaną osobę z którą chcę być ale jak szybko się zaczęło tak szybko może się skończyć. Nie piszę do niej już drugi dzień i nie wiem czy warto mam już mętlik w głowie i nie wiem co robić...  sad

Załamany... sad

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Początek związku?
MichalM napisał/a:

Witam, nie wiem co zrobić poznałem kobietę z którą chciałbym być ale na spotkaniu opowiadała mi o swoim jakimś tam od ległbym facecie niby że był oraz że ktoś jest ale nie utrzymuje z nim kontaktu, to miała by być prowokacja z jej strony? Jak zareaguję, jaka będzie moja rekcja czy ją opierniczę i zawinę się pod byle pretekstem? Piliśmy piwo i potem poszliśmy na pizze rozmawialiśmy, śmialiśmy się wg. mnie było tak jak powinno ale z początku nie było tak jak bym ja tego chciał, nie spałem dwie noce z myślą że pewnie to już koniec i nie dojdzie do następnego spotkania co jesteśmy jeszcze nie do końca umówieni, czuję to że znalazłem swoją ukochaną osobę z którą chcę być ale jak szybko się zaczęło tak szybko może się skończyć. Nie piszę do niej już drugi dzień i nie wiem czy warto mam już mętlik w głowie i nie wiem co robić...  sad

Załamany... sad

Napisz lub zadzwoń. Obserwuj.

3

Napisz do niej, umów się na kolejne spotkanie i zobaczysz co będzie.

4

MichalM - najważniejsze jest to czego ty chcesz, jeśli chcesz być z nią, to dąż do tego. Niepisanie do kogoś, bo ma się mętlik w głowie to nie najlepsza opcja, dość egoistyczna.
Jeśli przeszkadza ci, że ona mówi o kimś z przeszłości to po prostu daj to do zrozumienia. Nie jestem tu po to by wysłuchiwać opowiadań o byłym, nie interesuje mnie to, chcę skupić się na nas. Dajesz do zrozumienia, że chcesz ją, masz zasady.

5

Może rzeczywiście ona chce wzbudzić w Tobie zazdrość. Męczy Cię to, więc powiedz jej to, co czujesz. Nie ma na co czekać. Jeśli Ci na niej bardzo zależy, to musisz zadziałać. Nie ma nic gorszego niż pozostawienie niewyjaśnionych spraw i życie domysłami.

6

Okazała się zimna jak lód, miałem już umówiony dzień z nią ale pewnie i tak by się czym wykręciła lub by powiedziała to co napisała mi, trzeba było wyjść jak byłem z nią na randce teraz tego żałuje....

Dzięki wielkie za propozycje.

7

Zaraz. To chyba było wasze pierwsze spotkanie, jak zrozumiałem, więc jak możesz pisać że chciałbyś z nią być? Lepiej by było gdybyś napisał, chciałbym ja poznać żeby zobaczyć czy możemy być ze sobą.

Musisz zrozumieć że w trakcie poznawania będzie często dochodziło do tego że będziesz miał wątpliwości czy chcesz z nią być. Po to właśnie potrzebny jest czas na poznawanie siebie, żeby ustalić jakimi uczuciami oboje się kierujecie. Zawsze tak rób i nigdy nie spiesz się!

8

Napisz lub zadzwoń

9 Ostatnio edytowany przez MichalM (2015-01-29 13:22:20)

MrSpock napisał/a:

Zaraz. To chyba było wasze pierwsze spotkanie, jak zrozumiałem, więc jak możesz pisać że chciałbyś z nią być? Lepiej by było gdybyś napisał, chciałbym ja poznać żeby zobaczyć czy możemy być ze sobą.

Musisz zrozumieć że w trakcie poznawania będzie często dochodziło do tego że będziesz miał wątpliwości czy chcesz z nią być. Po to właśnie potrzebny jest czas na poznawanie siebie, żeby ustalić jakimi uczuciami oboje się kierujecie. Zawsze tak rób i nigdy nie spiesz się!

Tak pierwsze, jakoś udało mi się to załatwić i odzywa się do mnie, to chodzi w głównej mierze o to co mówiła mi i nie wiedziałem co mam odpowiedzieć jej, byłem w szoku wiem że każda kobieta jest inna, inaczej okazuje swoje emocje oraz to mówi tak otwarcie, jesteśmy na etapie poznawania się Ja to wszystko wiem ale zmieszało mnie to, nie potrzebnie jej to powiedziałem.... to że chcę z nią być to wiem bo nadjemy na tych samych falach. smile

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Początek związku?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024