Zbyt mały penis - brak seksu - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Zbyt mały penis - brak seksu

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 27 ]

Temat: Zbyt mały penis - brak seksu

A więc tak w skrócie. Dwa miesiące temu zaczęliśmy z dziewczyną uprawiać seks. I o ile u mnie wszystko było w porządku, to ona mówiła, że mnie nie czuje (13-14cm). Co więcej, mówiła to w trakcie seksu, nie widziałem też, żeby podczas niego odczuwała większą przyjemność niż z choćby palcówki.

Nie mam pojęcia co się dzieje, nasza gra wstępna zwykle trwa 5-10 minut, ona sama dłużej nie chce. Na początku podziałam z 5 minut palcem, potem seks, i wychodzi jak wychodzi.

Mówi nawet, że ani razu nie przeżyła ze mną tego, co uważa za "normalny seks".

Nie wiem co się dzieje. Takie coś trwało półtora miesiąca, a teraz nawet nie chce już próbować, bo mówi że coś takiego ją tylko rozdrażnia i wkurza. Mimo tego wszystkiego, nadal ze mną jest i żyje w celibacie, ale nie chcę w końcu stracić przez to związku, no i chcę uprawiać seks.

Co zrobić? Bo nie widzę za bardzo wyjścia z tej sytuacji. Ona miała kilku partnerów, ostatniego rok temu, ja byłem prawiczkiem. Próbowałem tabletek, wizyty u seksuologa, wszystkiego, k*rwa, wszystkiego, i nadal nie widzę wyjścia z tej sytuacji.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zbyt mały penis - brak seksu
randomnick napisał/a:

Mówi nawet, że ani razu nie przeżyła ze mną tego, co uważa za "normalny seks".

Co za...

Widocznie jej partnerzy mieli większe rozmiary i takie woli. To jest powód dla którego ja też boję się doświadczonych kobiet. tongue Mimo wszystko nie powinna się do Ciebie tak odnosić.
Co zrobisz, nic nie zrobisz. Pozostaje mieć nadzieję że kiedyś stanie na Twojej drodze kobieta której niewiele potrzeba.

3 Ostatnio edytowany przez emilab87 (2015-01-27 09:29:29)

Co Wy wiecie o kobietach wink)
Panowie, przede wszystkim kobiety są RÓŻNE.
Bardzo różne. I mają różne oczekiwania i wymagania wobec seksu.
Zabawa nie polega na tym, aby popieścić, wsadzić i wyjąć - przepraszam wszystkie wrażliwe koleżanki za to sformułowanie.
Musicie zrozumieć, że prawdziwy seks, oprócz miłości, wymaga też... poznania partnerki.
Jeśli zbudujesz atmosferę zaufania, stworzysz komfortowe warunki, to Twoja partnerka sama Ci powie czego oczekuje.
Albo naprowadzi. Albo pozwoli się uczyć razem z nią.
Zabiłabym swojego faceta, gdyby "pięć minut palcem i do dzieła" wink)
A co z resztą ciała? Ty myślisz, że natura dała nam tak wiele możliwości, żebyś o tym nie pamiętał?
Zostawmy zresztą ciało.
U kobiety seks zaczyna się w głowie a im więcej będzie Was łączyło tym więcej z tego seksu będzie przyjemności.
W skrajnej postaci wygląda to tak, że orgazm można osiągnąć (będąc oczywiście w sobie) bez żadnego ruchu, tylko przez stymulację myślową. Są takie plemiona, które uprawiają seks wyłącznie w ten sposób - bez ruchu wink

Co u Ciebie jest problemem? Na pewno nie rozmiar penisa.
Problemem mogą być Wasze relacje.
Napisz coś więcej o tym, co Was łączy.
Może Ty po prostu chcesz za szybko i tylko dla siebie a o niej myślisz mało?
Jak z zaufaniem? Czy ona otwarcie mówi o swoich odczuciach i potrzebach?

4

Emilab, ale partnerka autora NIE CHCE dłuższej gry wstępnej. Ona nie chce.

Mnie to dziwi mocno, jak młoda (chyba) kobieta nie mająca na koncie kilku porodów  może nie czuć w sobie 13-14cm penisa. Mam wrażenie, że ona jakiś inny problem ma, o którym nie mówi i tak się wykręca, tym bardziej, że z postu nie wynika, żeby robiła coś poza narzekaniem.

Ja bym poważnie z nią pogadała bez uników żadnych, jak to widzi i czego chce.

5 Ostatnio edytowany przez Szarlotkanagorąco (2015-01-27 19:16:44)

emilab87 napisał/a:

Co u Ciebie jest problemem? Na pewno nie rozmiar penisa.
Problemem mogą być Wasze relacje.
Napisz coś więcej o tym, co Was łączy.

Zgadzam się z tym. Problemem jest jej stosunek do Ciebie. Jak dla mnie Ty jej po prostu nie kręcisz.Nie pociągasz jej seksualnie. Może lubi z Tobą przebywać, spędzać czas,ale raczej ma do Ciebie stosunek przyjacielski. Dostarczasz za mało emocji.
Można  i nie czuć kogoś kto ma i 18 centymetrów. Jak kobieta nic nie czuje, to zwykle oznacza to,że nic do faceta nie czuje. A jak jest zakochana to i 8 centymetrów jej wystarczy.
Są kobiety, które potrzebują silnych emocji w związku, napięcia etc. Inaczej właśnie takie kwiatki wychodzą.
Ona nie lubi gry wstępnej, bo pewnie do tej pory miała głównie ostry, mocny seks z facetami, z którymi była duża chemia.

Poza tym jej zachowanie też jest bardzo nieeleganckie, bo zamiast szukać rozwiania problemu wbija Cię w kompleksy. Takie zachowanie również jest dowodem, że uczuć do Ciebie ma tyle co kot napłakał. Jak dziewczynie zależy na facecie, to  życiu nie powie mu czegoś, co go może tak poważnie urazić i zdeprymować. Jakby jej zależało, to by raczej szukała winy w sobie.

Polecałabym szczerą rozmową o jej uczuciach i zaangażowaniu w stosunku do Ciebie.
Jeśli ma niewiele uczuć do Ciebie, a w tym momencie życia, potrzebuje intensywnych doznań, to nic z tego nie będzie. Ona pewnie jest z Tobą, bo się starasz i widzi Cię jako wartościowego kandydata na chłopaka.  Ale w wieku kilkunastu czy 20 lat to zdecydowanie za mało na związek,a tym bardziej na udany seks.

Wasze obecne relacje pokazują kim jesteście dla siebie. Dwojgiem znajomych, którzy lubią się spotykać i miło spędzać czas.
Słabo rokujecie jako para.

6

Nasze relacje są generalnie dobre...niby mówi mi, że mnie kocha, że się zaangażowała, ale z drugiej strony nie chce nazywac tego oficjalnym zwiazkiem, a czasem mam wrazenie ze az tyle do mnie nie czuje.

Wiec ciezko powiedziec, ale ciezko mi uwierzyc, zeby seks byl niemozliwy przez brak uczuc, ktore tutaj sa, nawet jesli nie jakies bardzo duze.

7

Gra wstępna zaczyna się porannym pocałunkiem, dotykiem biustu przy każdej okazji, czy zrobieniem czegoś bezinteresownie, bo to daje znak że się pragnie i ceni kogoś.

randomnick napisał/a:

Nasze relacje są generalnie dobre...niby mówi mi, że mnie kocha, że się zaangażowała, ale z drugiej strony nie chce nazywac tego oficjalnym zwiazkiem, a czasem mam wrazenie ze az tyle do mnie nie czuje.

Wiec ciezko powiedziec, ale ciezko mi uwierzyc, zeby seks byl niemozliwy przez brak uczuc, ktore tutaj sa, nawet jesli nie jakies bardzo duze.

Ależ jest jak najbardziej możliwy i bez uczuć. Jakbyście byli kilka la starsi i jej zależałoby na poważnym stałym związku , małżeństwie etc, to by z Tobą chętnie seks uprawiała. Udając orgazmy i wmawiając Ci, że jest super, tak że by Ci zajęło sporo czasu za nim byś się zorientował, że coś jest "nie halo"...Pewnie najwcześniej kilka miesięcy po ślubie.
No ale jesteście bardzo młodzi,a jej najwyraźniej średnio zależy na związku z Tobą, co dodatkowo potwierdza, to co napisałeś, że nie chce nazywać tego oficjalnym związkiem. Choć na pewno jakąś sympatię do Ciebie przecież czuje.

Kobiece pożądanie jest dużo bardziej skomplikowane niż męskie. Męskie zależy od bodźców wzrokowych głównie.
A z kobiecym to różnie bywa. Różne kobiety reagują na inne bodźce. Niektóre podobnie jak mężczyźni potrafią czerpać przyjemność z kimś nawet nieznajomym, tylko na bazie atrakcyjności fizycznej. Ale to jest zdecydowana mniejszość.
Większość potrzebuje jakiegoś stopnia poczucia bezpieczeństwa,zaufania i poczucia bliskości z partnerem. Albo przynajmniej intensywnych emocji:zauroczenia, zakochania,bardzo dużego pociągu związanego z atrakcyjnością fizyczną partnera.

Ja wiem,że to trudno mężczyznom zrozumieć kobiece pożądanie. Ono idzie bardzo z głowy. Brak akceptacji faceta przeradza się w niemożność odczuwania przyjemności. I może być z nim wszystko w porządku, ale jak on nie do końca pasuje, to jest jakaś blokada.
Jak by się chciało ruszyć do przodu na wstecznym.
Ona nie planuje dłuższego związku z Tobą, więc wolała zwalić winę na Ciebie i na razie zawiesić ten temat.

Przede wszystkim się nie przejmuj i nie stresuj na przyszłość.
To nie jest tak, że Tobie nie wychodzi, tylko z NIĄ Tobie nie wychodzi. Jak spotkasz taką, której będzie zależeć na Tobie i będzie ona chciała się na Ciebie otworzyć , to się szybko dotrzecie. Choć sam początek z nowym partnerem zwykle jest daleki od ideału.

Ja by Ci radziła,że byście na razie temat seksu zawiesili i po prostu spotykali się przez jakiś czas na jej zasadach. Albo się do Ciebie przywiąże w którymś momencie i sama poczuje, że coś by chciała bliższego, albo się rozjedziecie i każdy pójdzie w swoją stronę.
To chyba jedyne co możesz zrobić w tej sytuacji.

9

Co za dziewczyna... Wpędza Cię w kompleksy, a sama ma problem, SAMA! Nie słuchaj tego, bo naprawdę to z nią jest coś nie tak, jeśli nie czuje 13-14 centymetrowego penisa, co jest wielkością normalną. Rozumiem, gdyby to był mikropenis, ale w Twoim przypadku to wielkość całkowicie w normie, a dziewczyna, która się tak do niego odnosi moim zdaniem nie kocha go. A jakbyś i miał mikropenisa to osoba, która tak mówi jest po prostu niefajna. A tutaj tym bardziej, bo dołuje chłopaka o normalnych wymiarach, nie wkręcaj sobie małego penisa, bo go nie masz. Jak piszę to z nią jest coś nie tak. Moim zdaniem jasne, trzeba porozmawiać, ale nie wróżę nic dobrego z tą dziewczyną, skoro ma takie podejście.

10

dziwna kobieta....

to raczej kwestia uczuć i chęci pozbycia się ciebie.... tak czuję  sorry za szczerość

11

randomnick napisał/a:

Wiesz, problem w tym, że sympatia sympatią, a pożądanie (czy jak kto woli chemia) swoją, zupełnie inną, drogą. I te dwie rzeczy muszą iść w parze jeśli chce się w ogóle myśleć o udanej relacji erotycznej.

Może powód jest jeszcze jakiś inny, ale po prostu coś nie chce mi się wierzyć w nieczucie 13-14cm penisa.

12

Moj chlopak ma 10 cm i go czuję dobrze , no chyba ze jestem jakoś mega wilgotna, wiec nie sluchaj jej! Pewnie jest z Toba z braku lepszej opcji ale juz rozglada sie za innym. Nie daj sobą pomiatać. Bardzo brzydko ci powiedziała, powinna być już u Ciebie przez to skreślona.

13

miranda24 napisał/a:

Moj chlopak ma 10 cm i go czuję dobrze , no chyba ze jestem jakoś mega wilgotna, wiec nie sluchaj jej! Pewnie jest z Toba z braku lepszej opcji ale juz rozglada sie za innym. Nie daj sobą pomiatać. Bardzo brzydko ci powiedziała, powinna być już u Ciebie przez to skreślona.

Czucie penisa zależy od siły mięśni kobiety (można je ćwiczyć, nawet jeśli urodziła się się dość ciasna w tym rejonie), ilości włókien nerwowych w pochwie oraz wilgotności. Kobiety nadwrażliwe potrafią bardzo szybko się podniecać.
Kobieta rozlazła, słaba, leniwa może nie poczuć nawet 18cm. Podobnie jest krótko po ciąży i gdy kobieta zaniedbuje dojście do formy (niestety większość kobiet zaniedbuje ponieważ woli zrzucić odpowiedzialność za to na wszystko inne tylko nie siebie). Rada dla autora tematu? Można próbować różnych pozycji, by bardziej naciskać ściankę z wewnętrznej strony łechtaczki, pomóc sobie dłońmi oraz skrócić grę wstępną by nie była wilgotna.

14

Pytanie tylko czy ona to powiedziała, by podważyć jego ego czy też chce jakiejkolwiek zmiany.

15

Czuć może czuje ale nie tak jak w swoim mniemaniu powinna. Przyjemność sprawiają jej większe. Nie wiem skąd te dywagacje.

16

Duży penis z kiepską techniką też nie zdziała dużo tak dla ścisłości.

17

Tak, bo Ci z dużymi mają złą technikę a Ci z małymi są mistrzami ars amandi. Dyskusja ma się niewielkiego rozmiaru którego się w ogóle nie wyczuwa, nie biegłości w łożnicy.

18

ALe jak już ktoś zauważył, nawet mały penis może zadowolić kobietę. Owszem są takie, które i 20 cm nie satysfakcjonuje ale w tym przypadku nie wiemy czy autor nie traktuje sexu jako mechanizmu " włóż - wyjmij " penisa bez cienia finezji. No i inna bajka ilu partnerów przed nim panna miała.

19

Wystarczy by miała jednego z dużo większym

20

Na tym forum było wiele takich tematów i jednoznacznie kobiety się wypowiadają, że wielkość nie jest tak istotna jak technika.

21

Kobiety dużo mówią ogólnie.

22

Więc, mam koleżankę która też tak ma.
Mało tego potrafiła przy ludziach wytknąć swojemu byłemu że ma za małego bo poprzedni miał większy sprzęt.
Problem tej laski jest taki że ma olbrzymie ego, biorące się z pięknej figury. tyle że z twarzy jest baardzo przeciętna.
chłopak który jej nie dogadzał był na prawdę fajny, ale z tego czy innego powodu rzucił ją w końcu. Wtedy był płacz i wyrzuty.

Co do dziewczyny z tematu, to może też problem ego? 5 minut gry wstępnej to jakoś bardzo mało.
A oral? A dotyk piersi?
Dziwne to jakieś:(
Szkoda chłopaka.

23

danzelwashin napisał/a:
miranda24 napisał/a:

Czucie penisa zależy od siły mięśni kobiety (można je ćwiczyć, nawet jeśli urodziła się się dość ciasna w tym rejonie), ilości włókien nerwowych w pochwie oraz wilgotności. Kobiety nadwrażliwe potrafią bardzo szybko się podniecać.
Kobieta rozlazła, słaba, leniwa może nie poczuć nawet 18cm. Podobnie jest krótko po ciąży i gdy kobieta zaniedbuje dojście do formy (niestety większość kobiet zaniedbuje ponieważ woli zrzucić odpowiedzialność za to na wszystko inne tylko nie siebie). Rada dla autora tematu? Można próbować różnych pozycji, by bardziej naciskać ściankę z wewnętrznej strony łechtaczki, pomóc sobie dłońmi oraz skrócić grę wstępną by nie była wilgotna.

No właśnie... Najlepiej zrzucić winę na drugą stronę... A takie dziewczyny mają gdzieś jak druga strona się poczuje. Tutaj wielkiego uczucia nie widać. No ale obym się myliła, ale porozmawiaj z nią o tym co czujesz autorze, bo ona musi widzieć, że nie może tak do Ciebie się zwracać, że to Ci się nie podoba.

24

randomnick napisał/a:

Obawiam się, że problem jest w relacji, a nie w wielkości Twojego penisa. Sam napisałeś, że nie chce tego nazwać związkiem. Zwykle to faceci nie chcą się angażować. Wierzę, że trudno Ci uwierzyć, że tak jest. Dla kobiety jest ważniejsze co czuje do partnera, a nie jego intymne wymiary. Ona wpędza Cię zupełnie niepotrzebnie w kompleksy.

25

Nie rozumiem dziewczyny, która jest z Tobą ale sex jej się nie podoba . Bo prędzej czy później będzie to irytujące dla was obojga

26

Poprostu się nie dobraliście w budowie i twój penis jak i jej pochwa nie potrafią się "zsynchroznizować", tylko niepotrzebnie mówi takie rzeczy bo nie wiadomo tak na prawdę czego oczekuje od tego "związku". Ale jak sam autorze napisałeś ona nawet nie uważa że w nim jesteście. Według mnie powinniście zerwać, chociaż nie jesteście parą jako taką więc trudno mi nazwać to jakoś inaczej.

27

Obawiam się, że problem jest w relacji, a nie w wielkości Twojego penisa. Sam napisałeś, że nie chce tego nazwać związkiem. Zwykle to faceci nie chcą się angażować. Wierzę, że trudno Ci uwierzyć, że tak jest. Dla kobiety jest ważniejsze co czuje do partnera, a nie jego intymne wymiary. Ona wpędza Cię zupełnie niepotrzebnie w kompleksy. - no nie do końca tak jest nie każdy zaraz chce sie angazować na poważnie. Duzo ludzi lubi wolność i przelotne związki gdzie seks i wielkośc penisa odgrywają dużą rolę. Są sposoby na powiększenie penisa typu Pompki wodne, Expandery - takie specjalne rusztowania zakładane na penisa albo tabletki maxorman. Mozna sobie spróbować jak ktos jest cierpliwy i jest w stanie trochę się poświęcić. To jak z budowaniem masy mięśniowej nic od razu nie ma.

Posty [ 27 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Zbyt mały penis - brak seksu

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024