Mam problem z chłopakiem od dłuższego czasu wyraża mną zainteresowanie gapi się, ewidentnie w mojej obecności stara się zwrócić na siebie uwagę często wymieniamy spojrzenia, jednak nie robi żadnego kroku do przodu ... znamy sie z uczelni i dość często sie widujemy ale w sumie zamieniliśmy ze sobą parę słów, bo żyjemy w dwóch różnych światach... Ostatnio on kręci się cały czas wokół mnie... ale nie podchodzi aby porozmawiać czy zrobić cokolwiek więcej niż sie gapić... czego on może chcieć czym może być spowodowane jego zachowanie ??
Podryw na magika. Pojawiać się i znikać
czego on może chcieć czym może być spowodowane jego zachowanie ??
chce ciebie, a zachowanie spowodowane jest nieśmiałością.
Nie ma co, opis rasowego świra.
Może i jest zainteresowany:) Niemniej jednak, powinien działać , jeśli faktycznie ma wobec Ciebie jakiś plan...
Może zachowuje się podobnie nie tylko wobec Ciebie...
komar napisał/a:czego on może chcieć czym może być spowodowane jego zachowanie ??
chce ciebie, a zachowanie spowodowane jest nieśmiałością.
Ale facet nie wygląda na nieśmiałego jest wygadany, i ogarnięty i bynajmniej nie jest psycholem ...
ja myślę, że on podobnie traktuje nie tylko Ciebie. po prostu ma taki styl bycia
8 2015-01-15 18:55:41 Ostatnio edytowany przez INKKA (2015-01-15 18:57:08)
A ja myślę, że faceci często najpierw obserwują swoją potencjalną "zdobycz", szczególnie jeśli są sprzyjające ku temu okoliczności - tu ta sama uczelnia. Może chce wybadać, czy masz kogoś? Może się upewnić czy warto "startować"? Co do nieśmiałości - myślę że tak jak u kobiet podobnie bywa i u facetów - przy tylko znajomych często jest się wygadanym, towarzyskim itp. ale już wobec osoby która się naprawdę podoba pojawia się jakaś niewytłumaczalna blokada.
Zastanawia tylko jedna rzecz... napisałaś: "Ostatnio on kręci się cały czas wokół mnie... ale nie podchodzi aby porozmawiać czy zrobić cokolwiek więcej niż się gapić." A może tylko tak Ci się wydaje? Może nie podchodzi a tylko patrzy bo czuje (a to się zwykle czuje) że go obserwujesz? A obserwujesz, bo wiesz że on na Ciebie patrzy - ot takie błędne koło trochę
No i kolejna rzecz piszesz że jesteście z 2 różnych światów - co masz na myśli?
INKKA:
To jest tak ona ma swoich znajomych ja swoich i to miałam na myśli mówiąc dwa światy że jakoś moje towarzystwo z jego nie ma tematów ..."my" raczej tacy zwykli ludzie na luzie , "oni" że tak powiem wyższa szlachta ale koleś wydaje sie być całkiem spoko...
Staram się nie zwracać na niego szczególnej uwagi spojrzę uśmiechne się ok ... gdyby sie jeszcze tylko patrzył to bym jakoś się tym nie przejęła ale to już nie tylko ja zauważyłam że kręci sie naprawde blisko ...
INKKA:
To jest tak ona ma swoich znajomych ja swoich i to miałam na myśli mówiąc dwa światy że jakoś moje towarzystwo z jego nie ma tematów ..."my" raczej tacy zwykli ludzie na luzie , "oni" że tak powiem wyższa szlachta ale koleś wydaje sie być całkiem spoko...
Staram się nie zwracać na niego szczególnej uwagi spojrzę uśmiechne się ok ... gdyby sie jeszcze tylko patrzył to bym jakoś się tym nie przejęła ale to już nie tylko ja zauważyłam że kręci sie naprawde blisko ...
No to najwyraźniej musi przebyć ta drogę od jednego świata (swojego) do drugiego (twojego)... Nie wiem jaka to uczelnia czy gimnazjum czy studia, choć mówiąc uczelnia raczej masz na myśli to drugie...
Nie pozostaje nic tylko czekać na rozwój sytuacji.. Jeśli Ci się podoba- dyskretnie daj mu to do zrozumienia (choć jeśli tak jest to pewnie zważył). A jakie są jego intencje nie zgadniesz póki nie zacznie działać. Niektóre dziewczyny same przejmują pałeczkę, ale chyba do takich nie należysz jeśli pytasz o co chodzi jeśli facet Cie obserwuje. Powody mogą być różne od tego, że mu się podobasz i Cie bada (ew czuje się niepewnie), poprzez taki że czymś po prostu zwracasz uwagę (zachowanie, ubiór, kolor włosów), po ten że czuje twój wzrok na sobie..
Jeśli piszesz że nie podchodzi i nie słyszałaś jak mniemam od nikogo co ew mówi na twój temat - nie zgadniesz