prosze opomoc - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: prosze opomoc

witam bardzo goraco .na poczatek kilka slow o sobie mam 58 lat jestem osoba niepelnospr serce do przeszczepu mieszkam zcorka sam matka i jej 2 dzieci ja utrzymuje sie zasil staly 529 zl ale nie otym chcialam pisac mianowicie blagampomozcie do kogo mam sie udac po taka pomoc otoz mieszkamy w starym domu 200 lat jak pada deszcz to curce sie leje na wersalke dzieci to 10lat i 2 miesiace nasz kochany wojt daje mieszkaniasocj bogatym ludziom dla nas nie ma kazal mi isc do domu starcow mialam komisje z gminy i ozekli dom nadaje sie do rozbiorki anie do remontu nie mam na budowe nowego domu bo i z czego z powazaniem jozefa

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: prosze opomoc

Napisz na jakiej podstawie zajmujesz dom? Czy to Twoja własność? Czy należy do gminy?

3

Sponiewierana napisał/a:

Napisz na jakiej podstawie zajmujesz dom? Czy to Twoja własność? Czy należy do gminy?

dom nalezy do mnie mamgo po rodzicach zwrocilam sie do gminy aby pomogli wyremontowac ale ze wzgledu nazly stan budynku napisali ze nadaje sie do rozbiurki..ma juz 200 lat i lada moment sie zawali

4

Bardzo ci współczuje .Moja mama mówiła że jak do 40-stki sie nie dorobisz to już sie nie dorobisz.
Wierzę że jest ci ciezko .Teraz jest" moda" na pomoc mediów.Proponuję napisz do Jaworowicz-SPRAWA DLA REPORTERA.... Zrobią reportaż o twoim ciężkim życiu i zapewne służby miasta będą sie wstydziły swojej niezdarności i....pomogą. Zycze powodzenia .Pozdrawiam

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024