Powiedzcie mi jak to jest z tymi dziewczynami ? ![]()
Otóż kiedyś startowałem do pewnej dziewczyny ale niestety nie wyszło mi to z powodu moich głupich błędów które tak naprawdę teraz po czasie zrozumiałem. Ogólnie chodziło o to że może byłem trochę zbyt nachalny, za dużo chciałem wiedzieć i za dużo jej powiedziałem ale co robiłem to inny temat, było minęło.
Potem przez ok. 1 rok było tak niby ok ale trochę nijako, widywaliśmy się czasem pisaliśmy rozmawialiśmy ale już raczej rzadko i zupełnie inaczej.
Teraz mija już ponad 0,5 roku kiedy praktycznie nic z nią nie rozmawiałem i się z nią nie widziałem, czy wg. was możnaby teraz zacząć tak "od zera"? Czy jednak może będzie miała w pamięci to jak było wcześniej i nie da mi już szansy?
1 2015-01-09 01:04:09 Ostatnio edytowany przez lolq (2015-01-09 01:05:49)
Pomyliles dziewczyne z kura. To kury maja krotka pamiec ( jesli w ogole ja maj
jeśli pokażesz jej , że się zmieniłeś ![]()
jeśli pokażesz jej , że się zmieniłeś
Nie zmieniaj się dla dziewczyny tylko dla siebie.
Nie bądź mięczakiem.
Jeśli będziesz zachowywał się w stosunku do niej inaczej niż poprzednio rzeczywiście może zapomnieć.Powinieneś jej pokazać, że zależy Ci na niej, ale również na jej zdaniu. Jeśli nie chce Ci czegoś powiedzieć lub robić-poczekaj aż będzie gotowa i powie/zrobi to z własnej inicjatywy, nie narzucaj się,nie męcz. Bądź dla niej najpierw kolegą,potem kimś bliższym. Wszystko małymi kroczkami. Powodzenia ![]()