skomplikowana relacja- trudne uczucie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » skomplikowana relacja- trudne uczucie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: skomplikowana relacja- trudne uczucie

Jakieś 5 miesiecy temu poznalałam poprzez mojego nowego współlokatora jego przyjaciela Tomka. Zaczęlismy spotykać się w grupie kilka razy w miesiacu, kino, piwo itp. On jednak jest niesmiały wobec mnie, rzadko kiedy do mnie zagada, ale w grupie jest duszą towarzystwa. Wczoraj jak moj współlokator wypil przyznał się , że ten jego przyjaciel -Tomek w tajemnicy powiedzial mu, że mu sie podobam i chcialby czegos wiecej. Jednak z tego co kiedys Tomek wygadal sie na imprezie, to ma za sobą zwiazek ktory dał mu nauczke i teraz zanim z kims sie zwiaze musi poznac i byc pewnym na 100%.
Dodam, ze ja nie potrafie okazac mu sympatii , gdy on robi krok naprzod ja sie cofam, uciekam, a pozniej tego zaluje, bo on zniechecony,nie wiedziac co ja czuje, robi znów krok do tylu . Wiem, ze jest to po czesci moja wina bo on nie wie na czym stoi, a ja mu tego też nie pokazuje. Wynika to z tego, ze juz raz otworzylam serce na faceta ktory dawal sygnaly, jak sie okazalo nic nie znaczace. Teraz chcialabym moze sama wyjsc z inicjatywa, ale boje sie ze on z dnia na dzien zmieni zdanie, nie bedzie mna zainteresowany , a ja sie tylko wyglupie i znow dostane kosza.
Co robic?
kamilaaa

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: skomplikowana relacja- trudne uczucie

Zaryzykuj po prostu, nie masz przeciez nic do stracenia, zacznij mu pokazywac swoje zainteresowanie nim i czekaj na jego odpowiedz i efekty. Nie masz sie czego bac smile

3

Dziewczyno, działaj smile Nie ma co się zastanawiać smile

4

Jak wyjść z inicjatywą?  Zaproponować kino czy  co jeszcze?

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » skomplikowana relacja- trudne uczucie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024