Witam panie
Mam spory problem, bardzo proszę o pomoc.
Jest taka dziewczyna w mojej klasie, która podoba mi się od dawna. Chodzimy do tej samej klasy od podstawówki. Teraz jesteśmy w liceum. W podstawówce kontakt był mały, lecz czasem był. W gimnazjum nic. Prawie wcale nie rozmawialiśmy. I jeszcze się głupio kilka razy w stosunku do niej zachowałem. Raz powiedziała, że jej mama powiedziała, że jestem przystojny, a ja na to nic nie odpowiedziałem. Była też taka sytuacja, że kiedyś zadzwoniła pytając się jak się czuję, bo byłem chory, a ja odpowiedziałem jej, że to moja sprawa i nie przeprosiłem nawet. Jak totalny cham i prostak.
Teraz w liceum, zacząłem z nią pisać przez Facebook.Dałem jej na mikołaja srebrny naszyjnik i na gwiazdkę podjechałem pod jej dom i dałem jej dużego pluszaka. Niestety zawaliłem, bo chyba dałem zbyt szybko, zbyt dużą ilość komplementów i powiedziała "sorki, ale jesteśmy znajomymi". Te punkty w cytacie, to jest to co mi odpowiadała, gdy ją zapraszałem na kawę, na którą zresztą, przed świętami mówiła, że bardzo chętnie pójdzie. Ostatni punkt to odpowiedź, jak zaprosiłem ją na noc filmową do kina. Cytuję tą rozmowę
"to może jednak byśmy poszli tylko we dwoje ?
nie lubię chodzić we dwoje ;c
czemu?
no tak jakoś. źle się czuje ;c
oj, starałbym się ze wszystkich sił żebyś się źle nie czuła
ahahaha ;d Kamil przestan.
dlaczego?
weź..
dziwnie gadasz facet xd
boje sie ;d
hahahhaa, czego?
nie ma się czego bać
lol ale tam bd za dużo smierdzacych ludzi -.-
weźmy ludzi z naszej całej klasy i bd git
hahahh, kogo? czemu?
nie?..
taaak ;d
inaczej nie ide xd
ja Cię zapraszam, a Ty szantażujesz
ej no ale nawet mnie matka nie puści tak samej z Tb. uwierz.
wiesz jaka jest. a jak tatuś usłyszy to juz wgl... ;c
chmmm, mogłaby moja matka po Ciebie przyjechać. Poza tym Twoi rodzice mnie znają i mają numery telefonów.
ej no nie da rady.. ;c
da, da, mogę Ci też jeszcze jakieś notatki napisać
wydaje mi się, że nie chcesz po prostu
jakie notatki .? xd
hah, na następną historię np.
Jezu nawet mi nic nie mow..
co?
weź ja mam wolne.
to jesteśmy umówieni na piątek?
nie masz się czego bać, ja tylko tak wyglądam
ej no weź przestań.
Jezu Kamil.. no zrozum ;c
że nie chcesz?
ze nie chce iść gdzieś w nocy tak 'malą grupą' zawsze chodzę większą.
achh? Takie życie 1. Dużo nauki 2. Wisła 3. Zakupy 4. Urodziny 5.Nie chce Ci się, lub się czegoś boisz.. Nawet nie ma jak Cię przeprosić..
mnie przeprosić .?
tak
za co .?
przez internet?.
to dziwnie
Jezu ale za co Ty chcesz mnie przepraszać .?
za to całe chamskie zachowanie. A najbardziej mi leży na sercu, to jak do mnie kiedyś zadzwoniłaś pytając się jak się czuję, bo byłem chory, a ja odpowiedziałem Ci, że to moja sprawa. Byłem w trakcie mocnej awantury, ale to nie zmienia faktu, że tak nie powinienem. A potem jak ostatni cham, prostak i debil, nie zebrałem w sobie nawet na tyle odwagi by Cię przeprosić. Nie mogę sobie darować tego, że w taki sposób odezwałem się do tak troskliwej, pięknej i mądrej dziewczyny jak Ty.
Kamil.. ja nawet tego nie pamietam błagam Cię przestań.
no widzisz, ja tam wszystko pamiętam
ale skoro ja nie pamietam to po co Ty xd
bo nie mogę sobie tego darować.
Kamil.. Jezu żyje sie dalej i juz xd
nie, idę na pogorię
może ktoś mi łeb odetnie
głupi jestes.
straty by nie bu
yło
nie pisze z Tb.
trzeba iść coś zrobić (pętla na zdjęciu)
heh
Pamiętam też jak mnie próbowałaś na łyżwach uczyć jeździć
![]()
znowu coś zepsułem
ej Kamil.. wszystko super fajnie, ale sorki jesteśmy znajomymi nie pisz mi ze jestem piękna, ze sie idziesz zabić i takie tam.. to jest śmieszne.
prawdy mi pisać nie zabronisz, a takie gadanie o samobójstwie to u mnie jest częste. Za dużo już chyba wiem o świecie.
ej serio Kamil nie pisz tak bo ja z Tb nie bd pisać wgl ;_;
ogarnij sie.
skłonności depresyjne mam już długo, żebyś nie pomyślała, że napisałem takie coś ze względu na to, żeby zrobić na Tobie wrażenie, czy coś.
ale są one tylko czasami
" ze sie idziesz zabić i takie tam.. to jest śmieszne." hah, To miało być śmieszne "
Koniec rozmowy na czacie
Wyświetlone 23:57
BŁAGAM POMOCY, CO ROBIĆ? CZY SĄ JAKIEŚ SZANSE?