Boje się wyznać mu prawdę - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Boje się wyznać mu prawdę

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Boje się wyznać mu prawdę

witam

zanim przejdę do wyjaśnienia mojego problemu chcę na wstępie uprzedzić, że powstał on z mojej winy i dobrze o tym wiem, po prostu nie chce być za chwile skrytykowana i zjechana, potrzebuje rady i wsparcia z waszej strony.

spotykam się ze swoim chłopakiem już ponad rok. On nigdy nie był u mnie w domu, nigdy nie zaprosiłam go do siebie, ponieważ mieszkam tylko z dziadkami, moja matka wraz z moim bratem, siostra mieszkają obok w starym drewniaku po pradziadkach. Wstydziłam się mówić znajomym ze szkoły, że nie mieszkam z matka tylko z dziadkami, a ona mieszka obok. mało osób z moich znajomych o tym wiedziało. gdy rok temu zaczęłam spotykać się z moim chłopakiem nie powiedziałam mu tego. przyjeżdżał po mnie i zabierał z pod domu dziadków i odwoził z powrotem, spotykaliśmy się u niego lub u znajomych. mój chłopak jest żołnierzem, nie spodobało się to mojej rodzinie, byli negatywnie nastawieni do niego. Gdy zapytał któregoś dnia kiedy go im przedstawię powiedziałam mu o tym, że oni nie są za tym abyśmy byli razem. od tamtego czasu mieszkam ze swoim chłopakiem pół roku, czasami zadaje mi pytania związane z tym jak mieszkało mi się z rodziną np. ile mieliśmy pokoi, kto mieszkał z kim w pokoju, okłamuje go mówiąc, że wszyscy mieszkaliśmy razem. nie wiem jak mam się przyznać do tego, że go okłamałam. Ciągnie się to już za mną ponad rok czasu. Boje się jego reakcji, boje się tego, że może mnie zostawić. Ostatnio często się kłócimy, jest dosyć nerwowy, z byle czego powstaje kłótnia, ale kocham go ponad wszystko i wiem, że on mnie też. Nie wiem jak mam mu się przyznać do tego, że rok czasu okłamywałam go, że moja matka nie mieszkała ze mną, nie chce kolejnej kłótni

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Boje się wyznać mu prawdę

A na jakim tle się kłócicie? Co doprowadza do tych nerwowych sytuacji?

3

drobne, głupie rzeczy np. że zapomniałam wynieść śmieci itp

4

O drobne rzeczy nie powinno się kłócić, bo to może się źle skończyć. Poza tym zdarza się że drobne sprawy są faktycznie pretekstem gdy boimy się powiedzieć coś więcej, jeśli relacje są już bardzo złe.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Boje się wyznać mu prawdę

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024