zatestowalam dzisiaj rano. 2 dni przed miesiaczka. wynik oczywiscie negatywny. Jak myslicie ? za wczesnie czy moge juz sie szykowac na okres? nie mam zadnych objawow ciazy jedynie brzuch pobolewa raz jeden raz drugi jajnik czasem kluje. czasem podbrzusze jak na okres. wczoraj promieniujacy do pachwin bol. w sumie nie wiem. Doradzcie cos dziewczyny.
Moim zdaniem za wcześnie.
MataHari ja zrobiłam test, jak się później okazało, tydzień po zapłodnieniu
i już pokazał wynik pozytywny, z tym, że jedna kreska była bardzo jasna i nie pokazała się od razu, tylko po czasie.
Popatrz jeszcze raz na test, dla pewności, znam przypadki gdzie druga kreska pojawiła się dopiero po kilku godzinach. Moim zdaniem, raczej nie jesteś w ciąży, ale 100% pewności Ci nie dam, lepiej powtórz test, jak okres będzie się spóźniał.
Po kilku godzinach wynik testu jest nie ważny..
Autorko poczekaj jeszcze.trochę i ponow test np w dzień spodziewanej @..
Mnie test wyszedł 4 dni przed.. Ale to różnie bywa.
Moim zdaniem za wczesnie. Ja tez zrobilam test 2 dni przed okresem I byl Negatywny, poczekalam kilka dni I juz byl pozytywny
czego I tobie zycze. Jak wiesz kiedy mialas owulacje to dwa tyg po powinien nastapic okres. Czasami test moze byc w czesniej pozytywny ale wydaje mi sie ze tylko dlatego ze owulacja byla w czesniej. Daj znac I powodzenia ![]()
Różnie to bywa. Mi test pokazał 2 dni przed miesiączką wynik pozytywny, ale ta druga kreska była blada. Ale ja też po prostu wiedziałam/czułam że jestem w ciąży. Instynktownie chyba bo skąd?
Znam jednak dziewczyny, którym tak wcześnie test nie pokazał.
Myślę że powinnaś odczekać te dwa dni i jak miesiączka się nie pojawi to powtórzyć test.
Powodzenia ![]()
Też proponuje poczekać.
A test po kilku godzinach pokazuje wynik fałszywy. Mi po kilku godzinach wyszła druga blada kreska i co się okazało w ciąży nie byłam.
8 2015-01-05 02:47:19 Ostatnio edytowany przez ilo27 (2015-01-05 03:11:00)
.