Od poczatku naszej znajomosci bylam przeciwna temu zwiazkowi ze wzgledu na odleglosc jaka nas dzielila. facet byl tak uparty ze w koncu postawil na swoim . Spotykalismy sie przewaznie ja do niego jezdzilam on nie za bardzo chcial . Pokochalam go do tego stopnia ze zostawilam prace i przeprowadzilam sie do niego. Po krotkim czasie okazalo sie ze nie tylko byl ze mna ale mu wybaczylam . Jest facetem ktory kocha bar co za tym idzie czesto naduzywa alcoholu. Duzo razy mnie obrazal, gdy probowalam cos powiedziec mowil zebym byla cicho bo nie mam mozgu. Uslyszalam duzo mocnych slow ktore bola. Najgorsze co mi powiedzial byly slowa w Sylwestra kiedy uslyszalam ze jestem najgorszym co mu sie przydazylo. Nastepnego dnia niega rozmawialam z nim nakrzyczal na mnie zreszta jak zawsze, W tym momecie powiedzialam dosc !!! Zakonczylam ten koszmar ale mam jeden wielki problem nie moge o nim przestac myslec i najgorsze jest to ze sama czuje sie winna. Jak o nim zapomniec, jak nie myslec ?? Dlaczego czuje taka pustke
1 2015-01-03 23:12:53 Ostatnio edytowany przez Amiga (2015-01-03 23:17:34)
Temat: Rozstanie
Zobacz podobne tematy :
Odp: Rozstanie
Kochasz za bardzo a on nie zasługuje na twą miłość ,wiem jak to boli bo sam kochałem za bardzo .Sama piszesz że cie obrarzał i źle traktował naprawde nie wart Ciebie typek.czujesz pustke to narmalne jak się mocno kochało .
Odp: Rozstanie
a ja się zapytam czy 500 czy 1200, bo ja też lubię super frog :_)
Czujesz pustkę, bo sama ze sobą czujesz się źle